tiistai 31. joulukuuta 2019

2020

Syksy on elelty hiljaiseloa lähinnä ohjaajan voinnista johtuen, koirat ovat kaikeksi onneksi voineet hyvin. Uusi vuosi tuo tällä kertaa meidän laumaan ihan uusia tuulia, kun vielä viimeisen kolmanneksen vatsassani rellestävä pikkuihminen saapuu toivottavasti mullistamaan elämämme. Lisäksi aloitan nyt tammikuussa opinnot, joten kiirettä pitää kun vielä kuusi viikkoa olisi töissäkin ehdittävä käymään kaiken muun ohessa. Jotain ajatuksia koitan kuitenkin kasata kuluneesta vuodesta ja hieman miettiä tulevaa.

Blogin ehkä ensimmäinen ei koirakuva!
Pira

Pira rallatteli itselleen koulutustunnuksen RTK2 ja on sen jälkeen treenaillut ylempien luokkien tehtäviä ja erityisesti oikealla seuraamista. Lisäksi Piralle on valmiina koiratanssin freestyle ohjelma, mutta sen julkisuuteen tulo saanee nyt odottaa oman oloni kevenemistä kevääseen. Varovaisina toiveina olisi ensi vuonna saada kasaan RTK3 ja korkattua koiratanssiura. Tärkeintä on kuitenkin nyt 8,5 vuotiaan Piran pysyminen kunnossa! Toivotaan, ettei selkä tule vaivaamaan ja saadaan vielä vuosia puuhailla yhdessä.

Nila 

Nipsu pieni ehti keväällä saada koulutustunnuksen RTK4 ja vielä ensimmäisen ja viimeisen valiotuloksensa rally-tokossa, saada tokossa siirtotuloksen voittajaluokkaan ja käydä pyörähtämässä tanssikehässä htm voittajaluokassa. Sitten epilepsia päätti, että meidän harrastelut on tällä erää tässä ja kesäkuussa aloitettiin Barbivet lääkitys. Vaikka olen edelleen äärimmäisen surullinen siitä, ettei meille annettu enempää aikaa treenata ja kisata yhdessä, olen samaan aikaan maailman onnellisin tästä kohtauksettomasta puolesta vuodesta, joka lääkityksen aloituksella on saatu. Nilan ainoana toiveena on säilyä jatkossakin kohtauksettomana tai ainakin hyvin vähillä kohtauksilla ja pystyä siinä sivussa mielenvirkistykseksi treenailemaan omia pieniä treenejään.

Hile

Hile on edelleen erilainen nuori, jonka päänsisälle on ajoittain todella vaikea päästä. Se on samaan aikaan hyvähermoinen ja vakaa sekä herkkä ja ympäristön häiriöistä tarkka. Hile on treenannut koko vuoden tokoa, syksyyn asti agilityä ja nyt talvella lähinnä rally-tokoa. Ensi vuoden ohjelmassa on luustokuvaus kun 2v tulee täyteen, lisäksi elättelen pieniä toiveita, josko saisimme rallyn alokasluokan siihen kuntoon, että Hile pystyisi suorittamaan kokonaisen radan kilpailutilanteessa häiriintymättä mistään liikaa. Katsotaan kuinka käy, kiire kisaamaan sen kanssa ei missään nimessä ole. Tärkeintä on edelleen saada meidän suhde treenitilanteissa luotettavaksi ja yhteistyö toimimaan ympäristön muutoksista riippumatta.


Vuosi vaihtuu rauhaisissa merkeissä luita syöden kuten aiempinakin vuosina, onneksi! Kohta sytytän Nadin muistolle kynttilän pihalle ja painun ajoissa nukkumaan, aamuvuoro kutsuu huomenna.  Ensi vuodesta on tulossa erilainen ja jännittävä kaikkine palasineen, odotan jo innolla 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti