sunnuntai 12. elokuuta 2012

Möllitokoilua

Käytiin tänään Piran kanssa testaamassa koekuntoa Pirkkalassa Sennen koirien möllitokokokeessa. Häiriötä oli tajolla hyvin, kentällä kaksi kehää, joista toisessa käynnissä Rally-toko -kehän kasaaminen ja rataan tutustuminen ja muutenkin paikalla paljon väkeä ja hälinää. Juuri sitä siis, mitä lähdettiin hakemaan :)

Kootut selitykset:

Luoksepäästävyys 9
Ensin malttoi hyvin, sitten oli vaan pakko kiivetä syliin :D Ihan ok kuitenkin.

Paikalla makaaminen 10
Alussa pientä säätöä tuomarin ja liikkurin taholta, joten käskyttivät ensin maahan, nostivat ylös ja otettiin alusta. Pira kuunteli hyvin, mutta tästä johtuen meni maahan vinoon. Makasi rauhassa, hieman pää pyöri välillä. Palatessa nousi vähän vajaaksi. Korjasin tämän ennen liikkurin 'kiitos' ilmoitusta, mutta säästyin sanktioilta ;)

Seuraaminen kytkettynä 9
Alussa ja pientä häröilyä, ensimmäinen istuminen huono. Muuten ihan ok, vähän otti häiriötä ympäristöstä.

Seuraaminen taluttimetta 9
Parempi, mutta edelleen otti vähän häiriötä ja perusasennoissa vähän säätöä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0
Jäi seisomaan, annoin uuden käskyn sallituissa rajoissa, mutta pysähdyin, joten 0. Loppu hyvin, nousi jopa ekasta käskystä sivulle.

Luoksetulo 9
Odotti hyvin, lähti rauhallisella laukalla, mutta tiputti raville n. 3 m ennen ja kaarto kaukaa sivulle. Tämä oli tiedossa, joten ok.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8
Oli ottanut yhden askeleen perään, kasi kuitenkin perusasennon tuplakäskystä.

Estehyppy 10
JES! Tähän ei lisättävää :D

Kokonaisvaikutus 9
Pientähakemista, mutta muuten kivaa menoa :)

Yhteensä 165p ja "ALO1"

Oikein olen tyytyväinen, Pira teki hyvin omalla tasollaan tuota maahanmenoa lukuunottamatta. Se mennee uuden tilanteen piikkiin :) Palkattomuus vaikeassa tilanteessa ei sanottavasti vaikuttanut tekemiseen, vaan luotto siihen, että kun sanon että oli hyvä niin oikeasti on, alkaa olla kohdillaan. Hienosäätöä ja sitten sitä kai vois käydä ALOn ihan virallisestikin alta pois :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti