sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Sisaruksia

Tänään saatiin mukavia vieraita heti aamusta, kun Jenni ja Nova, Maija ja Nuuti, Mirva ja Rocky sekä Lea ja Riepu tulivat treenailemaan ja lenkkiseuraksi :)

Aloitettiin pienillä treeneillä amitsun kentällä, varsin päteviä veljiä Piralla! Piran kanssa tehtiin vähän merkkiä, noutoa ja seuraamista. Merkkillä valuu helposti vasemmalta vähän liiaksi merkin viereen, täytyisi tarkentaa omaa kriteeriä... Noudoissa (yllättäen) keskityttiin istumiseen, kun kapula heitetään. Ensimmäisellä karkasi, sen jälkeen pysyi! Ei haettu kertaakaan, pysymisestä palkka taakse. Kaukokäskyissä jumitti ensimmäistä maahanmenoa, oli selvästi ajatukset vielä merkissä ja noudossa. Kun meni maahan, teki hyvin eikä edes välittänyt liikkurin huitomisesta. Seuraaminen on ollut nyt kotona taas parempaa, mutta liikkuroituna ja häiriössä hieman levisi taas. Tosin ohjaaja on painunut ihme köyryyn, se jo auttaa kun oman selän ja ryhdin suoristaa. Jatketaan harjoituksia, kumpikin :D

Kentältä jatkettiin Leaa ja Riepua lukuun ottamatta meille metsäilemään. Nyt pääsi Nadikin mukaan, kun ei ollut muita narttuja paikalla :) Nadilla olikin ihan huippukivaa, mooonta nuorta poikaa jallitettavana.... Piraa kyllä vähän ärsytti, kun Nadi yritti leikkiä muiden kanssa, mutta hienosti sujui koko lenkki ilman konflikteja!

Muutama kuva löytyy Novan blogista, harmaan sään takia en jaksanut ottaa kameraa mukaan. Lenkkeilyn jälkeen Pira pääsi vielä saattamaan Novan ja Jennin junaan, tarkoituksena oli esitellä rautatieaseman (Toijalassa...) ihmeellisyyksiä, mutta ei Pippis tainnut edes huomata junaa, ympärillä oli liikaa iiihania potentiaalisia rapsuttelijoita ;)

Kiitos mukana olleille, seuraavan kerran sitten pääkaupunkiseudulle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti