maanantai 11. helmikuuta 2013

Agilityedistystä??

Tänään sattui jotain ihmeellistä, tuli agilitytreeneissä tunne, että mehän oikeasti ollaan edistytty! Pira oli selvästi eileisestä väsynyt, mikä vaikutti vain ja ainoastaan positiivisesti. Pippi pystyi keskittymään ja tekikin ensin hienosti puomia parin esteen kautta, kontaktit hyvin! Ei kiehunut, ei sählännyt vaan keskittyi ja osasi! Puomin jälkeen keppejä, vähemmän verkkoja kuin koskaan eikä haitannut yhtään! Pujotteli hyvällä rytmillä ensin pelkät kepit, sitten putken kautta ja kummaltakin puolen, kaikki hienosti. Onkohan se käynyt salaa treenaamassa jossain? Mehän treenataan agia vain kerran viikossa, lisäksi ollaan tehty ainoastaan kontakteja erikseen.

Pieni radan pätkä, jossa tuli sitten jo todettua, ettei niistot suju vieläkään. Samoin poispäin käännöksissä sähläsin ensin itse, mutta se kyllä sujui kun itse keskityin. Tehtiin vielä keinu radan osana, hyvin tämäkin! Ihmeellistä ja outoa, ehkä me (=minä) vielä oikeesti opitaan :D

Pira hetkeksi autoon lepäämään ja sen jälkeen vielä palauttelutokot. Tehtiin niitä juttuja, mitä eilen sen vaikean radan osana. Ei näkynyt epävarmuutta tai muutakaan, teki ihan hyvin. Ruudussa paikka alkaa varmistua, hakee kivasti kunnes merkkaan oikean kohdan. Ihan ok seuraamispätkiä, sivulletuloja paljolla palkalla, merkkiä ja jääviä palkaten nopeasta asennosta. Nouto unohtui kokonaan, mutta eipä tuo mitään. Paikalla makuu, missä jumitti maahanmenossa, muuten ihan ok. Kivaa ja helppoa, hyvä mieli ja väsynyt koira ja ohjaaja :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti