sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sunnuntaitreenejä

Vaihteeksi vähän videopäivitystä tokoiluista :)

Videolla ruutu, jossa paikka liian edessä ja sivussa, mutta tätä työstetään paremmaksi. Ollaan nyt naksuteltu ruudun paikkaa ja onkin parantunut, mutta videolle nyt toki taas tuollainen taantunut suoritus.

Tunnarissa vähän epävarmuutta, pitäisi muistaa taas helpottaa ja treenata tätäkin vähän useammin.

Seuraaminen näyttää taas melko tiiviiltä, mutta paikka on parantunut! Liiasta tiiviydestä johtuen vähän seilaa ja käännökset on huonoja, eli sitä sitten seuraavaksi korjailemaan. Vaikka tein seuraamisen treenien alkupuolella, ei kuitenkaan vingu eikä keuli edes juoksussa vaikka kierrokset vähän korkealla onkin! Mun vasemmalla kädellä on joku ongelma, kun se sojottaa ihmeellisesti sivulle?? Kokonaisuutena kyllä parantunut paljon, vielä kun saisi tuon sivusuunnassa oikeaan kohtaan.

AVO hyppy muuten hyvä, mutta odottaa ilmeisesti hyppynoutoa niin, että piiiippaaaa... Hyppynouto ok, treenattiin vinoja heittoja, kun on alkanut välillä oikaisemaan menon ilman hyppyä. Keinonurmella kivasti kapulat pomppii mihin sattuu :)

Vähän palauteltiin mieleen ohjattua, keskiviikon treeneissä ei osannut ollenkaan ja nytkin oli kovasti epävarma. Tosin ei oo tätäkään tullut taas hetkeen tehtyä...

Luoksetulon stoppeja putken kautta ja putkeen palkaten, ihan hyviä toistoja! Käsky meni vaihtoon, ehkä näistä vielä stopit muotoutuu. Nää on ollu jotenkin tosi hankalia saada edes tyydyttäviksi.

Olin yksin ja treenasin liikaa, vaikka Nadikin hömppäili pariin otteeseen välissä... Tarvis olla kaksi oikeesti treenattavaa ;) Tai sit joka kerta joku mukana käskemässä lopettamaan ajoissa....


Käytiin treenien jälkeen vielä tsemppaamassa Heidiä ja Mantaa agilitykisoissa, Piralla oli näääin kivaa kun muut sai tehdä ja sen piti vaan makoilla ;) Todistusaineistona erittäin laadukasta kännykamerakuvaa...1 kommentti:

  1. Seuraaminen näytti tosi hyvältä!

    Terkut Porista!
    Jonna, Edi ja Primo

    VastaaPoista