sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ulkoilu viikonloppu

Koirien kanssa keskenään viikonloppu J:n mopoillessa jossain pohjanmaalla, joten mitä muuta me tehtäisiin kun ulkoiltaisiin ja treenattaisiin? Totta, eipä juuri mitään!

Lauantaina kolmatta tuntia pitkin lähiseutuja. Ensin vähän leikittiin ja purettiin energiaa:
Ensimmäinen stoppi pidettiin ammattikoululla pienten tokoilujen merkeissä. Sain aikaiseksi oikein malliesimerkin mahdollisimman epäonnistuneista treeneistä :D Talvitakki, minkä samassa taskussa namit ja lelut ei ole kovin onnistunut treenivaatetus.... Kesken seuraamisen ihmettelin, mikä Piran oikein tuli kun alkoi pälyileen yritti häipyä?? No, selvisi se, olin edellisen palkan kanssa tiputtanut melkein kourallisen nameja maahan... Oli melko vaikea häiriö, tehtiin toki vielä pari pätkää, mutta aina tilaisuuden tullen Pira paineli etsimään nameja maasta... Vaihdettiin vähän paikkaa ja saatiin onnistuneempia suorituksia, mutta ei näin jatkossa! Tai toki häiriötreenejä, mutta niin kiitos, että itse tajuisi missä mennään :D Otettiin sitten parit poseeraukset ennen matkan jatkumista,ja jatkettiin matkaa jäälle. Ihmettelin matkalla, kuinka missään ei näkynyt ketään, vaikka ilma oli mitä parhain ulkoiluun, aurinkoa ja pikkupakkanen. Jäällä sitten olikin väkeä, hiihtäjiä ja kävelijöitä. Onneksi toisesta päästä löytyi sopiva kolonen pienelle painille ja palloleikilleNadi haluaa LEIKKIÄ LEiKKIÄ LEIKKIÄ, Pira taas että joku heittäis pallon ;)

Meidän normilauantai...

Pippi ja pallo <3

Joko nyt leikitääään!!??
Jäällä saatiin Piran kanssakin onnistuneemmat treenit tehtyä, hyviä stoppeja ja jääviä! Oli aika paljon helpompaa, kun urpo-ohjaaja ei tiputtele kasoittain nameja ensin maahan....

Tänään jatkettiin, ensin pikatreenit Piran kanssa katsastuskonttorilla. Ihmettelen, miten oon taas unohtanut koko paikan, siellä on aurattua tyhjää tilaa vaikka kuinka! Pira oli superhyvä, tosin seuraamisessa meinaa taas vähän edistää. Tarvii pitää naksukuuri paikasta, niin eiköhän se siitä. Tosi hyviä noudon palautuksia, laukalla sivulle asti kun palkkailin matkalla vaihtelevalla etäisyydellä, jes! Erittäin skarttpia jäävien erottelua, vain kaksi väärin vaikka tehtiin monta monta putkeen! Toki tavoite on 0 väärin, mutta sinne ollaan matkalla :) Loppuun vielä luoksetulon stoppia, mikä onnistui tänään erittäin hyvin, varmaan paremmin kuin koskaan! Pätevä pieni :) Tästä suoraan jäälle, missä oli sovittuna treffit Gabbyn ja Saran kanssa. Pari tuntia vierähtikin pitkästä aikaa nähdessä ihan hetkessä! Gabby on ihan iso, melkein Nadin kokoinen ja niin saman oloinen.


Vähän Nadia ja Piraakin


Ja vielä vähän Piraa, joka on vaan niin söpö <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti