perjantai 26. lokakuuta 2018

Treeniä ja leikkiä

Sain kaverin kuvaamaan aamulla vähän meidän treenejä, pääasiassa halusin nähdä leikkiä, mutta samalla tarttui mukaan vähän muutakin. Hile edistyy ja voimistuu tällä hetkellä todella vauhdilla, kaikkeen treenaamiseen on löytynyt ihan uusi vaihde parin viimeisen viikon aikana.


Sormet aivan jäässä räpeltäessä lentää lelut minne sattuu, mutta alkaahan se nyt näyttää jo aika kivalta! Ja mikä tärkeintä, leikkiä voi, vaikka on syönyt alle maksapaloja, syö lisää maksapaloja ja nakkeja ja vieläkin voi leikkiä.


Yksi vauhtinouto, pikkuhiljaa alkaa löytyä vauhtia menomatkalle enemmän.


Seisomista ollaan nyt tehty pompun kautta, mikä tuntuu toimivan aika kivasti. Maksa oli liian hyvää, että olisi pystynyt tekemään kestoa, mutta pomppii se ainakin. Maahanmenoissa oli vähän hätäinen naksuttelija, samoin Hile on vähän kiinni sijainnissa, mutta näitä työstetään. Istumiset omalla videollaan meinaa mennä vähän pomppimiseksi, mutta kivojakin mukana. Ainakin ollaan aloitettu kaikki asennot, jopa seisominen mistä meinaan aina tehdä itselleni ongelman! Seuraamista ollaant tehty edelleen todella vähän, pääasiassa sivulla istumisen kontaktia ja erikseen sivulle tuloja pivotin kautta sekä pivot alustalla vähän takapääjumppaa seuraamiseen. Ehkä mä tästä päästään vielä liikkelle.


Hile on kyllä kiva pentu, tasainen ja varma, keskittymiskykyinen ja nyt kaiken aikaa myös vauhdikkaampi ja voimakkaampi leikissä ja kaikessa muussa. Se oppii nopeasti ja haluaa keksiä mitä ollaan tekemässä, muttei ajattele liikaa tai hämmenny jos ei heti tiedä. Sen kanssa voi kokeilla vähän kaikkea ja kaikki on siitä vaan hienoa! Agilityjuttujen kanssa ollaan edelleen välillä vähän erimieltä onko se yksilö vai tiimilaji, Hile mielellään käyttäisi esteitä omana huvipuistonaan ihan ilman minua. Ajoittain se sitten taas väläyttelee hienoja pätkiä, joten ehkä me löydämme toisemme siinäkin hommassa! Agilitya tehdään toki todella maltilla ja keskitytään nyt ihan perustaitoihin. Ajattelin tämän kurssin jälkeen antaa sen vähän kasvaa ja treenailla perusteita itsekseni, katsotaan sitte ensi vuoden puolella taas sopivaa kurssia jatkoksi. Se on niin hauska pentu, että sen kanssa treenaamisesta tulee aina hyvälle tuulelle vaikkei kaikki sujuisikaan ihan suunnitelmien mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti