maanantai 17. joulukuuta 2018

Aamupäiväpöhnät

Näin pikkujoulukauden kunniaksi Nila kävi maanantaina ottamassa pienen aamupäiväpöhnän, mistä heräsi munasarjoja köyhempänä ja luusto läpi skannattuna.


Olin lievästi paniikissa ennakkoon, aivan varma että epi villiintyy ja kaikki muut mahdolliset uhkakuvat mitä nyt voi keksiä, mutta kaikeksi onneksi operaatio sujui leikanneen lääkärin mukaan "kuin suoraan oppikirjasta", toki epin riskit huomioitiin lääkityksissä ja valvonnassa.

Kohtu oli ollut siisti, joten se sai jäädä paikalleen ja munasarjat vain napsaistiin tähystyksessä pois. Samalla Nilalta kuvattiin kyynärät, lonkat, selkä ja olkanivelten kontrolli. Kaikki näytti olevan oikein hyvin, ainoastaan operoidussa vasemmassa olassa näkyy pieni alkava piikki, mutta toistaiseksi sen ei pitäisi eloa vielä haitata. Liikeradat on pysyneet symmetrisinä, joten niiltä osin kaikki hyvin.

Sterkan jälkeen elellään nyt viikko-pari vähän rauhallisemmin ja aloitetaan ensi vuosi toivottavasti vähän pienemmillä murheilla! Voi kumpa sterkka osaltaan pitäisi kohtausten määrän pienenä. Ja jännitetään nyt vielä Kennelliiton kanta luustokuviin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti