keskiviikko 31. elokuuta 2011

Nyt se on kotona - pikkuinen Pira!

Kotiutuminen on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin, Nadi haluaisi kovasti leikittää toista! Ulkona on hieman jännää, kun naapurin koirat haukkuu ja Nadi sinkoilee minne sattuu, mutta hienosti enisimmäiset pissat on kuitenkin ulos tehty!

Sisällä Pira tutki paikat oikein reippaasti, ihmetteli ja piipitteli hetken, minkä jälkeen on ollut kuin kotonaan <3 Nadilta on tarkastettu maitovarastot - mitään ei löytynyt, mutta Nappula oli onnellinen kun toinen nuuskutteli ja kulki jaloissa :D ja sisällä on juostu rallia niin, että aikuista osapuolta on pitänyt toppuutella. Nadi on tarjonnut pienelle lelujaan leikittäväksi ja näyttänyt itse mallia, kuinka hienosti leluja voikaan tappaa - Nadi, joka ei yleensä juuri leluista perusta! Katsotaan, missä kohtaa Nappulalle iskee todellisuus vastaan ja se toteaa, ettei tuo pieni otus lähdekään pois vaan jää tänne. Nyt kuitenkin näyttää erittäin hyvältä <3

Vesisadekin näyttää taukoavan, joten iltapäivällä toivottavasti päästään ulkoilemaan enemmänkin! Katsotaan, jos saisi jonkun kuvankin napattua :)

Ensihätään hieno puhelimella räpsäisty:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti