torstai 1. syyskuuta 2011

Melkoinen pentu!

Ensimmäinen vuorokausi on hädintuskin täyttynyt eloa uudessa kodissa, mutta se ei todellakaan tahtia hidasta :-D

Nadi joutui illalla hieman komentamaan Piraa, kun tissin etsintään otettiin hampaat avuksi.... Tämän jälkeen sai kyllä vatsanalus olla paremmin rauhassa. Yö sujui rauhallisissa merkeissä, aamulla jouduin oikein huutelemaan, että pentunen mönki sängynalta ulkoilemaan ja syömään :-) Päivä sensijaan ei ole mennyt rauhaisissa merkeissä ;-) Onneksi sade on tänään tauonnut enemmän ja on voitu olla ulkona. Vauhtia onkin riittänyt! Nadin leikkiinkutsut on saaneet vastakaikua ja pitkin pihaa onkin paineltu oikein urakalla! Pikkuinen Pira ajaa Nadia takaa kauhean leikkipörinän säestämänä ja Nadi sinkoilee karkuun :D Kun Nappulan kaaret kasvavat pennulle liian suuriksi, se jää piirin keskelle patsastelemaan häntä pystyssä ja "uhittelee" Nadiin lisää vauhtia, kas näin:
Välillä täytyy valvoa käskyjen noudattamista:
Lopun aikaa voikin sinkoilla itsekin ja tietenkin olla söpö <3

 Tää on mun mielestä aivan huippu, kertonee vallitsevasta tilanteesta kaiken tarvittavan:

Kaikki ihmiset on pussailtu märäksi, leluja on retuutettu oikein urakalla ja autoiltukin vähän :-) On ilo tutustuttaa maailmaan näin reipasta ja iloista pentua, kiitos Heidi vielä!

Ai niin, älkää välittäkö Nadin kapisesta ulkomuodosta, pohjavilla pikkaisen irtoilee laattoina... Kyllä mä sen oikeesti eilenkin siivosin ;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti