torstai 22. syyskuuta 2011

Uusinta punnitusta ja yleistä hulinaa

Onpahan ollut vauhdikas alkuviikko! Pikainen yhteenveto luvassa.

Maanantaina käytiin taas koulun kentällä leikkimässä ja vähän tekemässä perusasentoja ja kontaktia. Piraa alkuun inhottanut vesisade alkaa menettää merkitystään ja pienessä tihkussa touhuaminen onnistuu jo normaalisti. Perusasennoissa tulee melkopienellä avulla oikeaan kohtaan ja selkeästi alkaa hahmottaa ideaa paremmin ja paremmin. Kontakti on edelleen hyvä ja leikkiminen maisuu, joten hyvällä mallilla ollaan :) Pikkutreenin jälkeen käytiin ihmettelmässä "metsässä" eli koulun takana olevassa pururatojen halkomassa metsikössä, mikä on Pirasta ihana paikka. Kotona kun ei metsään ole asiaa ennen pakkasia hirvi(ö)kärpästen takia. Metässä treenaillaan jo olosuhteiden pakosta mukana kulkemista, suunta vaihtuu ahkerasti ettei törmätä varsinaisille väylille. Pira pysyykin hyvin mukana, Nadilla tuppaa kaaret olemaan sen verran pidempiä, että suunta vaihtuu jo tämänkin takia nopeasti. Tavoitteena on, että Pirakin oppii mahdollisimman pian lukemaan mun kropasta kulkusuunnan, tosin se on tainnut sen jo hoksata :D Mä en siis metsässä juuri koiria huutele, on niiden tehtävä pitää huoli matkassa ja oikeassa suunnassa pysymisestä. Näin koirat pysyvät sopivalla etäisyydellä ja luoksetulokäskyjä ei metsässä käytännössä tarvita kuin erittäin harvoin. Oma-aloitteisista luoksetuloista ja mun sijainnin tarkistamisesta palkkailen varsinkin pentuna ja nuorena, muta Nadiakin edelleen satunnaisesti.

Tiistaina oi hihnalenkkeilypäivä. Jälleen otettiin äiti ja Wilma mukaan, menee helpommin kahdella ihmisellä. Pikku-P on tosi reipas, sitä ei mikään sen kummemin haittaa, ihmisten luo pitäisi kyllä päästä. Hihnassa kulkeminen onnistuu ihan hyvin, kun on mukana esimerkkikoiria joita seurata. Tosin loppumatka meni kaikkein parhaiten, Pira mun sylissä ja isot äitillä. Alkaa muuten tuntua jo neidin kanniskelu...

Painosta puheenollen, punnitsin Piran eilen uudelleen, kun sunnuntain tulos ei oikein vakuuttanut. Melkoista kasvua olisikin tapahtunut kolmessa päivässä, kun eilen vaaka näytti lukemaa 5,5 kg. En tiedä, onko vika vaa'assa vai käyttäjässä, epäilen kyllä käyttäjää.... Tämä lienee kuitenkin lähempänä totuutta. Tytöt saivat myös axilur-kuurin, joten P on valmis rokotuksille reilun viikon kuluttua. Hui kun aika menee nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti