torstai 8. syyskuuta 2011

Voihan vesisade!

Nyt on löytynyt jotain, mikä ei Piran mielestä ole varauksetta kivaa, uutta ja ihmeellistä. Vesisade. Pennun mielestä todella ällöä, inhottavaa ja hyvä aihe itkuun. Tosin juustolla, lelulla ja Nadin leikkiin kutsuilla sateenkin voi lannistaa ;D Eiköhän pikku-P:stäkin vielä kelpo sateella lenkkeilijä saada, meitä kun ei Nappulan kanssa pienet eikä isommatkaan sateet estä, ei edes hidasta.

Kaikkein hauskinta tässä inhotuksessa oli kuitenkin ehdottomasti kuivausrituaali :D Pira hinasi itseään pitkin mattoa kummallakin kyljellä, selällään, kierien ja pyörien ja oikein antaumuksella mattoon hinkaten. Kuivausoperaatio ei ollut mikään pikainen toimitus, vaan karva kuivattiin oikein huolella pidemmän kaavan kautta. Meitä ihmisiä "vähän" nauratti, Nadi ei oikein tajunnut mitä tapahtuu ;)

Nyt iltasella on sitten Dana-staffikin tavattu ensimmäisen kerran ja vaikka Pira olikin jo vähän väsynyt, sujui tutustuminen oikein malliikkaasti. Oikeastaan oli ihan hyvä, ettei P ollut kaikkein virkeimmillään, koska nyt se tajusi pysyä vähän sivussa isompien leikeistä. Tosin hetken päästä sai Danakin tuta pienen bc:n pörinän ja takaa-ajon... Tästä kolmikosta muodostunee melkoinen kokonaisuus, Nadilla ja Danalla kun menee lujaa kaksinkin, joten mielenkiinnolla odotan kuinka kolmaspyörä vaikuttaa leikkikuvioihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti