lauantai 19. tammikuuta 2013

Secretmoor's treenit

Tänään treenailtiin Koirakoutsin hallilla Secretmoors porukalla. Paikalla olivat Maija&Nuuti, Heidi&Penni ja Manta, Lea&Riepu, Jonna&Edi ja Primo sekä me.

Kovasti on taas kaikki kehittyneet, tosi kiva päästä seuraamaan sisarusten (ja Mantan ja Edinkin tietty ) edistystä! Ensin treenattiin kaikki omalla vuorolla ja lopuksi otettiin paikalla olot.

Pira ensin höntsäili kierroksia alemmas vähän huonolla menestyksellä, kun kiehui vielä Jonnan liikkuroidessa meille seuraamista. Paransi kyllä loppua kohden ja toisen pätkän teki jo paremmin. Seuraavaksi otettiin liikkuroituna pätkä suora luoksetulo - nouto. Ensin varasti luoksetulossa 'käsky'llä, seuraavan jätön lähti suoraan perään... Sitten osasi, jopa loppu ihan hyvin. Palkkasin namilla ja kehuilla, mistä jatkettiin suoraan noudon alkuun. Malttoi taas 'käsky'yn asti, mistä varasti kapulalle.... Otettiin koko juttu alusta, nyt malttoi sekä luoksetulon alun että noudon, joten palkkasin kapulan heiton jälkeen. Nouto erikseen kokonaisena, vähän varovainen mutta ok. Vielä AVO-hyppy liikkuroituna ja hyppynouto,  minkä jälkeen autoon tauolle.

Otettiin porukalla vielä loppuun paikalla makuut. Pira oli rauhallinen, joten menin piiloon. Makasi osan aikaa pää maassa, osan aikaa katseli Heidiä. Otettiin perään vielä istuminen. Ensimmäisellä jätöllä lähti perään, mikä lie aivopieru? Palautin, lopun istui hyvin! Lopuksi vielä hötsäiltiin, naksuttelin ruudun paikkaa ja juoksun seuraamista ja leikittiin. Oikein paljon paljon paremmat treenit kuin muuten on nyt juoksun jälkeen ollut, kovin on taas häiröherkkä ja vähän keskittymiskyvytön, mutta eiköhän se siitä taas :)

Muutama suttukuva hallilta:

Riepu

Riepu

Nuuti

Edi

Edi

Penni

Penni

Manta

Primo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti