maanantai 21. marraskuuta 2016

Maailman älykkäin pentu?

Koiranpentu tuo kyllä valtavan määrän iloa ihmisen elämään! Tänään seurailin pitkään, kun Nila leikki yksinään kahdella lelulla. Ensin se vieritteli palloa, nosti sen TV-tason hyllylle ja tökkäsi alas että sai aikaan liikettä ja pääsi nappaamaan pallon uudelleen kiinni. Myös korkean baaripöydän jalusta sopi hyvin tarkoitukseen, varsinkin kun kuonolla tökkäsi vauhtia. Toista lelua se kuljetti mukana, siirsi aina lähelle tai yritti ottaa molemmat suuhun yhtäaikaa. Ihastelin, kunka viisas ja älykäs se onkaan!


Ja sitten sen pissasi ja kakkasi sisälle, otti kolmannen lelun ja sai hepulin ja löi päänsä seinään. Että se siitä viisaudesta...


Tämä ehkä osaltaan tekeekin Nilasta niin valloittavan, se on halutessaan erittäin keskittymiskykyinen ja -haluinen, miettii itse ja oppii nopeasti sekä myös yleistää asioita. Ja toisena hetkenä se on lähes vailla aivotoimintaa, sinkoilee ja hulluttelee minkä ehtii. Jännä nähdä, mitä tästä neidistä isona kasvaa! Ensi sunnuntaina saadaan mielenkiintoista lisäinfoa aihetta sivuten, kun Nila pääsee SmartDog Pentu testiin. Jännää, kun ei ole oikein mitään ennakkokäsitystä mitä siellä tehdään tai tapahtuu! Mielenkiintoista myös nähdä ja kuulla, onko ammattilainen samaa mieltä pennusta ja sen ominaisuuksista ja miten Nila itse tilanteessa toimii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti