perjantai 30. maaliskuuta 2018

HTM avo KUMA!

Oho, se meni sitten hieman paremmin kuin osasin odottaa! Tänään Akaan Viialassa Westieiden hienosti järjestämissä kisoissa saatiin Nilan kanssa ensimmäisestä avoimen luokan kisasta 164 pistettä, KUMA ja vielä sijoituttiin ensimmäisiksi. Se on oikeus voittajaluokaan plakkarissa, aika hienoa!


En todella osannut odottaa noin hyviä pisteitä saati sijoitusta, koska ohjelma ei ihan suunnitelmien mukaan mennyt. Alkuosa sujui, mutta puolivälin jälkeen tuli pientä sekoilua ja hetkeen en tiennyt missä on koira ja missä menee musiikki, mutta näemmä riittävän hyvin sain kiinni ohjelmasta ja suoriuduttiin kunnialla loppuun. Tuomarikommenteissa tämä näkyi, mutta pisteissä yllättävän vähän! Palaute oli mukavaa, aivan erityisesti mieltä lämmitti palkintojen jaossa Nadjan onnittelut kommentilla 'Erittäin taitava koira, Onnea!' Kaikki tuomarikommentit pisteineen kuvassa, yhdessä paperissa ei kommentteja ollut.


Ihana Hanna ystävällisesti otti pyytämättä videon, eihän se ihan suunnitelman mukaan mennyt mutta on siellä ihan itseäkin miellyttäviä pätkiä seassa!Westieillä oli kaiken huipuksi ihan mahtavat palkinnot, ihanasti oivallettu rairuoho pokaalit sekä iso kassillinen herkkuja niin koiralle kuin ohjaajallekin! Tanssikisoissa on kyllä niin mukava ilmapiiri ja ystävällisiä ihmisiä, että pelkästään se kannustaa jatkamaan ja kisaamaan lisää. Me keskitymme seuraavaksi vähän muihin lajeihin, mutta eiköhän me taas sopivan tilaisuuden tanssikehissäkin pyörähdetä ja mitä todennäköisimmin voittajaluokassa, aika hurjaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti