maanantai 3. syyskuuta 2018

Näytöskoirat

Lupauduin muutaman päivän varoitusajalla mukaan Lemmikki Tampere messujen tokonäytökseen sunnuntaina 2.9. Onneksi ensimmäinen näytös oli vasta klo 12.30 ja toinen klo 14, edellisenä iltana kun Rally-tokon sm-kisojen talkoista kotiutuminen meni reilusti yli kymmeneen illalla.

Mukaan näytökseen pääsivät Hile ja Nila, jotka kumpikin täyttivät paikkansa oikein hienosti! Ihmisiä, koiria, kuulutuksia, melkein vieressä agilitykisat eikä kumpaakaan häirinnyt nämä lainkaan. Tai pentua toki olisi kaikki kiinnostanut, häntä pystyssä hälinästä välittämättä se viipotti pitkin hallia.Kummassakin näytöksessä oli kuusi koiraa ja pari ohjaajaa vähemmän, joten vipinää riitti koiria, suoritus- ja selostusvuoroja vaihdellessa, mutta palautteen mukaan yleisö oli tykännyt ja meillä esiintyjillä oli hyvä fiilis, joten kokonaisuus onnistui oikein hyvin!


Hilen ensiesiintyminen sujui kaikin puolin yli odotusten, jopa niin hyvin, että toisessa näytöksessä pidin sen vapaana ja tein vähän vaikeampia treenejä ja hetken kauemmin kuin ensimmäisessä. Ensimmäisestä näytöksestä sain pienen pätkän videollekin:


Nila suoriutui omista osistaan molemmissa näytöksissä hyvin, pystyi isoista häiriöistä ja kavereiden leluista ja noutokapuloista huolimatta keskittymään ja tekemään jopa parempaa seuraamista kuin pitkään aikaan! Muutama video löytyy myös Nilan osuuksista ensimmäisestä näytöksestä.

Nouto esiteltiin palasina koulutusvaihe kerrallaan, Nila sai demota kapulan nostoja

Merkin kiertoa ryhmäliikkeenä

Vanhempien koirien tehdessä kaukokäskyjä, teki nuoriso-osasto kontakti/maahanmeno treeniä

Lopussa kaikki koirat tekivät palkaten yhtäaikaa kentällä vapaavalintaisia temppuja

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Meille jäi ihan onnistunut fiilis, vaikka vähän tosiaan nopealla aikataululla rykäistiin esitys kasaan :D

      Poista