keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kesäjuttuja :)

Kyllä kesällä on kivaa (jos unohdetaan kaikki verenhimoiset öttiäiset..), on hyvät ilmat ulkoilla, treenata ja valokuvata :D On sitten päivittelykin vähän jäänyt, mutta kyllä me jotain ollaan tehtykin.

Juoksun aikana Piran motivaatio vaihteli vähän päivän mukaan, mutta nyt juoksun jälkeen on mieliala ja vire parantunut huomattavasti. Toki ollaan tehtykin paljon ihan leikkitreenejä ja lyhyttä ja kivaa. Häiriöherkkyys on selvästi taas lisääntynyt, lähinnä liikkuri aiheuttaa omituisuuksia. Eilen ei esimerkiksi osannut hypätä ollenkaan, kun kaveri oli liikkeenohjaajana käskyttämässä. Paikallamakuu puolestaan sujui eilen hyvin, vain pari välipalkkaa reilun 2 min makuussa rivissä vieraiden koirien kanssa. Oltiin treenattu jo aiemmin ja Pira oli hetken ehtinyt olla autossa, kun hain uudelleen paikkamakuuseen, joten senkin puolesta hyvä harjoitus! Liikkurin kanssa vaan pitäisi päästä tekemään paaaljon lisää harjoituksia, että saisi mukana hölisevän tyypin osaksi normaalia treeniä. Kauempana olevat koirat, ihmiset tai oikeastaan mikään ei niinkään häiritse, mutta ihan lähellä seuraava ja meidän tekemisiin puuttuva tyyppi on hankala.

Agilityäkin ollaan jatkettu edelleen kerran viikossa tahtia. Jonkinlaista edistymistä on silläkin saralla tapahtunut varsinkin koirassa ;) Pira tykkää edelleen aivan hulluna ja nyt taas luulee monesti tietävänsä paremmin kuin minä, minne milloinkin mennä, joten tehtävää riittää :D

Nadi on treenaillut vähän ja toiminut seuraneitinä paljon. Vaihtelevasti innostuu ruuan kanssa touhuamaan, eilen oli taas oikein innokas ja teki vähän seuraamista ja jääviä sekä paikalla oloa muiden treenatessa vieressä. Ruokahalu on edelleen suunnaton, aamuin illoin se raapii hulluna ovea ulkopuolelta, että saisi ruokaa nopeammin ;) Jospa huomenna oltaisiin viisaampia tämän tilanteen suhteen...?

Vähän kesäkuvia vielä maanantailta :)

Nadia ei paljon poseeraaminen kiinnostanut...

Vähän sentään viitsi Piraa leikittää ;)

Pira puolestaan jaksaa leikkiä aina :DVesihirviö

Rantahirviö

Melkein aikuisen näköinen jo..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti