tiistai 12. kesäkuuta 2012

Maalaistollot kaupungissa part 1

Ylitin eilen itseni ja toteutin ainakin viimeisen puolen vuoden suunnitelman käymällä Tampereella kävelemässä koirien kanssa. Tosin vielä ei ehditty tutustumaan Tampereen koirakahvila Vainuun, mutta kyllä me sinnekin vielä mennään, kun pää on nyt avattu ;)

Oikeasti mentiin siis treenailemaan sukulaisporukalla, paikalla Jonna ja Edi-iskä&Primo, Heidi ja Manta-äippä&Penni-sisko, Lea ja Riepu-veli ja me. Aloitettiin pienellä paikalla makuulla, mikä sujui yllättävän hyvin. Jonna kävi ensin tekemässä luoksepäästävyyden kaikille, tässä ei mitään ihmeellistä. Vähän hillitsin Piraa useammalla käskyllä, mutta muuten ok. Paikalla makuu siis myös ihan hyvä, makasi alkuun hyvin ja rauhassa, mutta hieman ennen minuutin täyttymistä piippasi pienesti ja alkoi vähän pälyillä ympärilleen, iski taas tylsyys... Tätä täytyy varmaan koittaa rakentaa lelujännitteen kautta, jos saisi asenteen vähän paremmaksi ja ajatukset pysymään kasassa pidempään.

Yksilöjutut Pira teki ensimmäisenä. Aloitettiin käskytetyllä seuraamisella, mikä meni ihan haahuiluksi. Otti kovasti häiriöö "liikkurista" ja muutenkin alkuun kontakti tipahti ja meni ihan sähläykseksi, tätä on siis turha nyt tehdä liikkeenomaisena. Täytyy palata lähtöjen ja lyhyiden pätkien treeniin hetkeksi ja muistaa vaihdella matkaa tarpeeksi. Seuraamisen jälkeen tehtiin jäävistä ensin maahanmeno, tässä ei mitään ihmeellistä. Seuraaminenkin parempaa, maahan hyvin, voisi kyllä olla aavistuksen nopeampikin. Pysyi hyvin ja nousi sivullekin, tosin viiveellä. Näitä on tehty tosi vähän, että otan sivulle kun palaan, joten siihen nähden hyvin. Palkkasin lelulla ja otin vauhdista mukaan seuraamiseen, nyt seuraaminen hyvää ja seisominen nopea ja hyvä! Itse sähläsin palatessa liikauttamalla kättä, mistä meni Piralla vähän ajatus katki, joten istui. Otin mukaan ja heti uusi stoppi, lelu maahan eteen ja vähän pyörimistä ympärillä ja lähestymistä kohti ja sivulta seisomasta vapautus leluun, nyt loppukin hyvin! Lopuksi vielä luoksetulo, ensimmäinen kokonaisena, missä huono sivulletulo. Liikuin vähän ja palkkasin kun korjasi, ei ehkä kannattaisi? Lyhyellä matkalla pari hyvää sivulletuloa ja meille riitti :) Näissäkin edelleen vauhtia erikseen ja loppua erikseen lyhyellä matkalla. Nyt taas muutama päivä lyhyttä ja ei kokonaisia liikkeitä, ei pysty tällä hetkellä keskittymään. Juoksut on onneksi ohi ja päästään takaisin normaaliin rytmiin, tosin pojat on edelleen hyvin kiinnostuneita ja Pippistä inhottaa.

Sisarukset oli kehittyneet paljon siitä kun viimeksi ollaan treenattu yhdessä, on kyllä kivaa nähdä säännöllisesti sukulaisia! Edi ja Manta oli kumpikin taitavia ja Primo on hauska :) Pari kuvaakin tuli räpsittyä:
Penni

Riepu

Penni ja Edi

Penni ja Edi

Edi

Primo

Primo

Manta

Manta

Manta

Koskan en saa enkä oo saanu mitään tehdä -Pira

Korvatilanne ;)
Treenien ja juoruilun jälkeen sitten päästiin tähän maalaistollot kaupungissa osioon ;) Nadi ei varmaan huomannut eroa meidän hiekkateihin, eikä Piraakaan mikään pelottanut. Skeittilauta oli ainoa, mikä hieman ihmetytti kun jyristeli takana, mutta muuten neiti keskittyi nakin pummaamiseen tarjoamalla seuraamista :) Mä oon palkkaillut sitä kontaktista, niin nykyään käyttää sitä surutta pummaamistarkoitukseen, jos huomaa että jotain oikein hyvää on taskussa. Oon vaihtelevasti tästä palkkaillut, niin nykyään tekee hienoja seuraamispätkiä kesken lenkkien ;)


Väsynyt suurkaupunkilainen

Nadilla oli huippua, paljon rapsuttelijoita ja hihnalenkki, ihan parasta :-D
Lisää kuvia löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti