maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ailahtelua ja ahneutta

Voihan juoksunartut ja mielialan vaihtelut! Pira on edelleen vähän pihalla, mitä sen kropassa tapahtuu. On selvästi väsyneempi ja keskiviikkona tuli nähtyä sekin ihme, ettei Pippistä treenaaminen meinannut kiinnostaa! Nappasin kainaloon ja vien autoon katselemaan, kun Nadi söi nakkeja, niin alkoi sittenkin kiinnostaa ;) Torstaina oli aivan eri ääni kellossa ja intoa oli vaikka kuinka, jotta mennee hormoonien piikkiin. Sunnuntaina taas pientä haahuilua ja tänään agissa teki hyvin, mutta on selvästi herkkiksempi kuin yleensä. Eiköhän nämä ensimmäiset juoksut ala kohta olla jo käsitelty, niin päästään pikkuhiljaa takaisin normaaliin rytmiin.

Nadilla puolestaan on NÄLKÄ. Nälkä aiheuttaa aivan uuden vaihteen myös treeneihin, Nappula tosissaan yrittää ja keskittyy, kunhan makkaraa on luvassa ;) Vähän meinaa mennä pomppimiseksi ja sähläämiseksi, mutta ihan hyviä pikkutreenejä ollaan tehty :) Nadin treeneistä pari kuvaa:

Amitsun kenttä on osoittautunut hyväksi treenipaikaksi, ympärillä on sopivasti liikennettä, mutta kenttä itsessään on suht rauhallinen ja useimmiten vapaana. Aidattukin, niin voi antaa koirien rallitella ilman, että ohikulkijoita kauhistuttaa ;)

Piran kanssa ollaan tehty ihan perusjuttuja ja koitettu pitää hauskaa. Ääntely on selvästi herkemmässä nyt, kun koko koira on vähän pihalla, joten jo senkin takia ollaan palailtu taaksepäin. Mitään uutta tai kovin hankalaa ei nyt viitsi tehdä, turhaa hämmentää toista kun ei nyt pysty. Antaa toiselle aikaa, se on niiiin pikkunen kuitenkin vielä :) Pirastakin pari treenikuvaa, kaikki kuvat © Sonja Suominen, täällä muutama lisää. Suuret kiitokset Sonjalle kuvista, tää on harvinaista herkkua kun yleensä oon itte aina kameran takana!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti