perjantai 20. tammikuuta 2017

1. vuorokausi tähystyksestä

Ensimmäinen vuorokausi tähystyksestä alkaa olla takanapäin ja toipuminen on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin. Vähän liiankin hyvin, jos tältä Nilan puuhia hillitsevältä osapuolelta kysytään.

Jo eilen illalla Nila alkoi venyttelemään ja kävelykin sujui jo paremmin, illalla käytiin pariin kertaan pissalla mutta muuten neiti sai lepäillä häkissään. Melko hyvin sinne rauhoittuikin, tosin kauluri ei oikein sovi neidin ohjelmaan. Kukapa siitä tykkäisi? Korvatkin menee ihan ruttuun.


Illalla etupää näytti tältä, vasen olka on karvaton, samoin oikean jalan sisäsyrjä. Vasemmassa jalassa on ollu iv tippa, side sen takia. Annan lappujen olla sen aikaa kun pysyvät, jospa vaikka tikit saisivat olla rauhassa eikä pömpeliä päässä tarvittaisi kuin yksin ollessa ja öisin.


Yön Nila nukkui, kerran havahduin kun se kolisteli kauluriaan häkinlaitoihin ja hieman piipitti, muuten ollaan vihdoin nukuttu molemmat! Onneksi, sillä aamulla meno olikin jo ihan toisenlaista...


Neidin vapautta on julmasti rajoitettu, sehän ei käy! Portin voi syödä. Hihnan voi syödä, yksi jo melkein meni poikki. Jos ei saa leluja, voi leikkiä luulla. Jos se kielletään, voi etsiä pienen nurkan, minne ihminen ei näe ja leikkiä siellä. Niin! Tässä mikään vaivaa!


Jostain syystä aikaa siis joutuu viettämään myös häkissä. Haettiin myös kauluria mukavampi vaihtoehto, body, Nilalle. Se estää pääsyn olan tikkeihin, joten pönttöä ei tarvitse pitää päässä silloin kun joku on valvomassa. Teoriassa ei kai silloinkaan, mutta ihan kauheasti en neidin hieman puuhakkaalla luonteella luota, ettei tuostakin jotenkin päästäisi ulos. Toistaiseksi tikit ei ole kiinnostaneet, mutta tilannehan voi muuttua hyvinkin nopeasti...

Otettiin myös vertailuksi pätkä liikkumista näin heti aluksi:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti