torstai 26. tammikuuta 2017

Ensimmäinen viikko ja ensimmäinen osteopatia

Voi kuulkaa kuinka tylsää ja kurjaa on pienellä pennulla kun on omasta mielestään vallan hyvässä kunnossa ja tylsät ihmiset vaan rajoittaa riekkumista! Ei saa juosta, ei saa hyppiä, ei saa sinkoilla, ei saa rakastaa riittävästi, ei saa piinata aikuisia koiria, ei saa hillua, ei saa syödä seiniä, ei saa olla koiranpentu. Kauheasti asioita, joita ei saa tehdä. Tai ei saisi, koska kaikkea tätä kyllä pyritään kokeilemaan heti, kun tilaisuus tulee.

Prinsessapetikään ei aina lohduta, kun häkissä on tylsääää ja tyhmäää!!


Ensimmäiset pari-kolme päivää meni ihan ok, kun operaation lääkitykset vielä vaikutti ja olka oli kipeämpi. Sen jälkeen ei olekaan enää vaikuttanut mikään... Nila ei nuku jos joku on kotona, eikä muusta ajasta ole (toistaiseksi) tietoa. Mulla oli ajatuksena, että tylsistytän sen niin, että se lakkaa odottamasta aktiviteettia, mutta sanotaanko vaikka niin, että nyt loppui ihmiseltä kantti nopeammin. Me ollaan pelattu aktivointi pelejä, nosteltu asioita kuppiin ja muuta pientä, mikä ei juuri rasittaisi kroppaa mutta edes vähän mieltä. Tulokset sen mielen väsyttämisen saralla ovat kyllä toistaiseksi melko vähäisiä.

Aamujumppaa eli näin syöt luun mahdollisimman hankalasti
Ruuat tarjoillaan pääasiassa näistä, edes vähän puuhaa neidille.Ja videoo, kuinka toisella täytöllä sujuu Dog Casino:


Iltaharrastus; kuinka vapautua vankilasta? Toivon todella, ettei se tässä projektissa onnistu...
Nila on myös kunnostautunut uudelleen muotoilemaan erinnäisiä asioita. Kuten nyt vaikka bodyn, minkä tarkoitus on suojata tikkejä.


Myös kaikki aluset on tarkoitettu hajotettavaksi, kuinkas muutenkaan... 


Kaikki aivoton hilluminen ja esimerkiksi autoon hyppääminen on kielletty. Unohdin vaan erikseen ilmeisesti kertoa, että myös auton takapuskurille hyppiminen on kielletty... Mun nostopalvelua ei suuremmin arvosteta.Tänään oli vuorossa ensimmäinen ostetopatia hoito tähystyksen jälkeen ja aikamoiseen jumiin oli pieni koira ehtinyt itsensä saada kun ottaa huomioon, että joulukuussa se käytiin totutusmielessä läpi samalla, kun aikuiset koirat kävivät oikaistavina. Lanneselkä ihan jumissa ja kierossa koko koira, etupää nyt tottakai aikamoisessa myllerryksessä. Aluksi oli hieman hankalaa rauhoittua, kun kauheasti ei olisi malttanut ja tuli hassuja tuntemuksiakin, mutta lopulta, kun käsittely oli ohitse, ei neidillä ollutkaan mikään kiire minnekään. Ja kuinka ihanaa olikaan, kun sai paljon paljon huomiota osakseen. Nyt siis mennään osteopatialla ja kotona tukihoitona hoitavaa laseria (Handy Cure) tähystyshaavoille, olkaan, kyynärään sekä lanneselkään. Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin! Viikko vielä hyvin rajoitettua liikkumista, sen jälkeen hihnassa pikkuhiljaa pidennetään kävelyjä.


Tänään saapui myös lämpöpaidat, toinen ohuempi punainen sisällä käytettäväksi ja toinen paksumpi ulkoiluun, jos tässä nyt vielä paukkaa pakkaset. Vaikuttavat oikein hyviltä ja kokokin oli sopiva! Nila on muuten mennyt Pirasta heittämällä ohitse korkeudessa, eilen huomasin niillä olevan jo useampi sentti eroa säässä. Nyt alkaa kyllä kroppa näyttää siltä, että tuskin tuo tuosta ihan hirveästi enää korkeutta kasvaa. Vallan näppärän kokoinen neiti! Tai ehkä olen puolueellinen, kun se on minusta kaikin puolin muutenkin näppärä ja ihana ja täydellinen.

DogGearin lämpöpaita, koko M3

Ei mikään kiire lähteä, haki kassista vesipullon ja meni takaisin patjalle uudelleen muotoilemaan pulloa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti