perjantai 6. huhtikuuta 2012

Ensimmäinen ruusuke!

Nyt on Piran ensimmäinen ruusuke ansaittu :) Aamupäivällä hypättiin Virpin ja Escon kyytiin ja suunnattiin Tampereelle Sennenkoirien mach showhun jäähallin parkkipaikalle. Lähes ensimmäisenä paikalle päästyämme törmättiin Maijaan, Mikkoon ja Nuuti-veljeen, kiitos seurasta kehän laidalla ja Mikolle erityiskiitokset vielä kuvista! Oli oikein kiva nähdä :)

Paikalla oli aamun melko kurjasta ilmasta huolimatta paljon koiria, isoissa pennuissakin lähes 40. Piran numero oli 116, joten odoteltavaa riitti sekä ennen omaa vuoroa että etenkin sen jälkeen. Piralla on maltti kasvanut hurjasti, odottelu ei tuottanut juurikaan ongelmia. Ainoastaan veljen juokseminen aiheutti hieman kierrosten nousua ;) Omalla vuorolla Pira esiintyi hyvin, malttoi seisoa hienosti ja juoksu sujui ilman ongelmia. Parina meillä oli lagotto, joka esiintyi myös hienosti. Saatiinkin juosta moneen kertaan, kun tuomari ei meinannut saada eroa aikaiseksi. Lopulta meille ojennettiin sininen nauha ja lagotolle punainen. Piran mielestä nauha oli superhieno - lelu ;D Sillä olisi täytynyt leikkiä, repiä ja lopulta syödä.... Tämän jälkeen saatiinkin sitten odotella, mutta hienosti tosiaan Pippis jaksoi.

Kokoomakehässä oli porukkaa paljon. Tuomari juoksutti ensin kaikki läpi kahdessa osassa ja noukki kymmenkunta koirakkoa jatkoon - meidät mukana. Taas saatiin juosta ja seisottaa koiria, minkä jälkeen poimittiin vielä neljä jatkoon - suureksi yllätykseksi meidät yhtenä! Vielä juostiin, ensin kaikki yhdessä, sitten pareittain. Lopulta meidät sijoitettiin kolmanneksi! Vaikka olinkin todella tyytyväinen Piran jaksamiseen, käyttäytymiseen ja esiintymiseen, en kyllä osannut odottaa sijoitusta. Erittäin hyvää harjoitusta, mätsäri oli kaikkineen hyvin järjestetty ja tuomarit vaikuttivat kaikki mukavilta ja asiaansa paneutuvilta. Menestys tuli kivana bonuksena :) Piran mielestä ruusuke se vasta hieno lelu olisikin ollut!

Muutama kuva, © Mikko Kallatsa:
Taitava pieni <3

Huomaa mun huhtikuinen pukeutuminen, topptakki ja paksu pipo. Eikä ollut yhtään liikaa!

Ensimmäiset palkinnot; iso pallo, puruluu ja huivi. Ruusuke oli Pirasta kivoin ;)

Nythän ei sitten tarvikaan enää ennen Tampere kv:ta näyttelyjuttuja treenata, eihän ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti