maanantai 9. huhtikuuta 2012

Aksaa ja ulkoilua

Tänään jatkettiin pääsiäisen teemalla treenejä ja ulkoilua, kameran kanssa tietenkin. Selvästi oli jo aamulla meno rauhallisempaa, mutta muutama kuvatus kuitenkin jakoon. Wilma-mummiskin oli mukana :)

Lisää pääsiäiskuvia löytyy täältä


Tämä pääsiäinen päätettiin Piran kanssa oikein onnistuneesti agilityn merkeissä. Teemana irtoaminen ja persjättö ja koska meitä oli paikalla vain kaksi, ehdittiin hyvin kerrata myös välistävedot ja harjoitella yksittäisiä esteitä. Aloitettiin irtoamisilla, hyppy - mutkaputki - hyppy - hyppy (- mutkaputki - hyppy). Irtoaminen on Piralla hankalaa, helposti jää odottamaan ja varmistelemaan, joten palkattiin, kun irtosi hyvin hypyille. Huimaa edistystä kyllä tapahtunut alkutilanteesta, nyt saatiin jo lopuksi oikein hyvät irtoamiset!

Persjätöt onnistuivat hyvin oikeastaan heti, ensimmäisellä kerralla sähläsin itse ja tein valssin, mutta sen jälkeen nämä hyviä! Tehtiin samalla kuviolla kuin pelkät irtoamiset, nyt vain vaihdettiin putken jälkeen puolta ulkopuolelle. Irtoamisetkin sujui hyvin.

Välistävedot oli vasemmalta ensin vähän hukassa, P yritti karata suoraan palkalle. Skarppasi kuitenkin ja teki hyvin, oikealta hienosti heti kerrasta!

Koska tosiaan aikaa jäi hyvin, kokeiltiin keppejä toista kertaa. Käytössä kuusi verkkokeppiä. Näitä on kerran aiemmin tehty muutama toisto, mutta Pira muisti hyvin mikä on homman nimi! Ensimmäisellä kerralla autoin oikeaan väliin, minkä jälkeen teki päättäväisesti loppuun ja tämän jälkeen oikein hienosti muutaman toiston! Välillä tuon koiran oppimiskyky on edelleen yllättävä :) Keinuakin otettiin pariin kertaan, näissä ei mitään ihmeellistä. Yritti hypätä matkalta alas, mutta kun siirrettiin palkka avustajalle, meni hyvin loppuun ja tarjosi kontaktia loppuun. Kivaa :) Saatiin edistymisestä kehujakin, tuplakivaa :D

Ennen treenien alkua otettiin vähän seuraamista ja niitä vasemmalle käännöksiä, hyvin kääntyy kun muisti kertoa että ne tulee tehdä tiukkoina ;)

Jäähdyttelylenkillä koirat rallas ja mä taapersin loskassa, vei tehokkaasti kaikista mehut. Nyt täällä makoilee koiranraatoja sohvalla ja lattialla, ne varmaan aamulla huokaa helpotuksesta, kun lähden töihin ;) Illalla jaksaakin sitten taas uudella innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti