maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisulkoiluja, kavereita ja treenejä :)

Meillä varmaan koirat kiittää, kun huomenna arki palaa ja koirat saa nukkua koko päivän ;) Ollaan siis oltu reippaita ja ulkoiltu paljon ja nähty kavereita sekä treenailtukin välillä. Kerrankin on aurinko paistanut ja ulkona ollut hienot hankikantokelit, joten pelloilla on tullut lompsittua hetki jos toinenkin, kameran kanssa tietty.

Lauantaina Nadia laiskotti, joten Pira rankaisi sitten lelua ;)


 Nadi hölkötteli ja vähän vaan välillä viitsi painia

Illalla käytiin vielä laavulla grillailemassa, pari tuntia vierähti mukavasti ulkoillen :)

Sunnuntai jatkui ulkoiluteemalla, ensin saatiin Dana-staffi kylään;


Staffihymy


Piralla oli ihan omaa kivaa ;)

Mötkiskollikin nauttii keväästä ja auringosta (tunteja, liikkumatta... tosielämän Karvinen ;) )
Iltapäivällä suunnattiin sunnuntaiseen tapaan tokoilemaan hallille. Aloitettiin tutusti luoksepäästävyydellä. Ensimmäisellä kerralla herpaantui ja meinasi mennä "tuomarin" luo, mutta tämän jälkeen hyvin kun autoin alkuun enemmän.

Ensimmäisellä kierroksella otettiin ruutua. Tämä olikin vaikeaa, kun viereisellä kentällä oli agilitytreenit käynnissä ja matkalla ruutuunkin oli tarjolla pituuden palikoita "kosketusalustaksi", esteitä kentän sivuun kasattuna ja ruutukin oli  täysikokoinen. Saatiin kuin saatiinkin pari onnistunutta toistoa, mutta näitä täytyisi ottaa taas enemmän, kunhan tuo lumi joskus sulaisi ulkoa ja pääsisi paremmin treenaamaan.

Väliajalla tehtiin asentoja ja kaukojen tekniikkaa. Näissä ei mitään ihmeellistä, ihan ok. Kaukojen tekniikka on läheltä ohjattuna ihan hyvällä mallilla, seisomasta istumisen kanssa saa kyllä olla tarkkana ettei istu "kasaan" liikuttaen sekä etu- että takapäätä alleen. Näiden kanssa en pidä kiirettä hinkataan vaan tekniikkaa niin pitkään, kun tuntuu tarpeelliselta. Ja vielä vähän kauemminkin ;)

Toisella kierroksella tehtiin liikkuroitua seuraamista, se kun on ollut hankalaa. Taas otti alkuun häiriötä, kontakti tippui, kun "liikkuri" avasi suunsa. Hinkattiin tätä hetki ja palkkailin 'valmis' sanan kontaktista, johan parani! Päästiin liikkeelle ja tehtiinkin ehkä pisin pätkä, n. alokasluokan L seuraaminen. Autoin vähän kädellä ja palkkasin pariin kertaan namilla, mutta oikein tyytyväinen olen muuten keskittymiseen ja seuraamiseen noin ylipäänsä, pari viikkoa sitten kun tuntui, ettei meillä ole koko seuraamista. Noottia saatiin vasemmalle käännöksistä, ohjaaja lampsii pyöreitä kulmia ;) Otettiin vielä lähtöjä lähellä agikentän reunaa, nyt nämä hyvin!

Lopuksi vielä treenailtiin niitä vasemmalle käännöksiä lelun kanssa, paranee heti, kun mä vaan muistan kääntyä enkä löntystellä löysästi johonkin. Palkkailin lelulla muutaman, niin Pirakin hoksasi jutun. Nämäkin sinne treenattavien listalle kaiken muun jatkoksi ;) Jossain välissä tehtiin myös paikallamakuuta ja istumista, näissä alkaa maltti kasvaa oikein kivasti.

Kaikkiaan tosi kivat tokot, vaikka vähän epäilin koiran olevan liian väsynyt. Tuntuu oikeastaan, että mitä väsyneempi tuo on, sitä paremmin treenit sujuvat. Tai ehkä ennemmin, ettei sillä väsymyksellä ole niin väliä, treenaamiseen löytyy aina virtaa :) Tokoilujen jälkeen suunnattiin Nuuti-veljen kanssa vieä vähän peuhaamaan:

Nyt kohti agilitytreenejä, loppupääsiäisen (kuva)kuulumisia luvassa illemmalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti