lauantai 9. kesäkuuta 2018

Nilalle tokon alo1

Meille tämän päivän koe oli jotenkin todella merkittävä, uskalsin lähteä vaikka meinasin perua moneen kertaan, maalailin kauhukuvia vaikka mistä kohtauksista ja stressistä. En jännittänyt niinkään itse suoritusta kuin kaikkea muuta. Onneksi koe oli tamskin tutulla hallilla ja paikalla oli paljon tuttuja, joiden kanssa kuluttaa aikaa. Nilalle koe ei todennäköisesti ollut helpohkoa treeniä kummempi juttu, mutta hyvä niin!


Suoritus videolla, tuomarina Mari Väänänen joka oli oikein mukava! En tiedä kuuluvatko tuomarin kommentit lopusta kuinka hyvin, mutta jotakuinkin tälläistä palautetta saatiin: Seuruussa pää vähän elää, perusasennoissa ohjaaja auttaa (turhaan...) vartaloavulla, kapulasta voisi irrottaa nopeammin ja kiitos ja hieno suoritus! Nila tuntui kehässä kivan tasaiselta, ei ollut kovin korkeassa vireessä mutta ihan hyvä niin. Hölmönä menin odottelemaan omaa vuoroa noutokapulapöydän viereen enkä edes heti tajunnut, että Nila siinä silmät suurina tuijotti aarrepöytää hyvän tovin. Ehdin kyllä hyvin sen vapauttaa ja ottaa uudelleen sivulle ennen meidän vuoroa, mutta vähän ajatuksen varsinkin seuruun alussa ja lopussa olivat selvästi kapuloissa. Onneksi kapulan pito oli heti toisena, niin päästiin siitä. Nila otti hyvin, mutta ei meinannut irrottaa, tuijotti minua silmiin ja tiivisti pitoa kun pyysin irti. Viiveellä, mutta ilman toista käskyä sitten vastahakoisesti veti päänsä pois. Sen jälkeen Nila mukavasti vapautui, eikä loppukehässä oikein ollut suuria huomautettavia itselläkään. Paikalla olot tehtiin ensimmäisenä, Nila makasi hyvin ja rauhassa, mutta tarvitsi sivulle nousuun kaksi käskyä. Lopputuloksena 195p, kp ja sija 2! Oli todella tasokas alokasluokka, kaikki saivat tuloksen ja suurin osa vielä ykköstuloksen! Onnea kaikille menestyneille, erityisesti Nilan Popa-siskolle ja Millille!

Kokonaisuutena pisteet meni näin:

Nila oli koko kokeen ajan todella rento ja mukavan oloinen, hyvin kuulolla ja sellainen, kun se nyt vaan on. Olen niin onnellinen, että pääsimme tokokehään edes tämän kerran! Jos terveys antaa myöden, jatkamme suoraan avoimeen luokkaan jossain vaiheessa, mutta päivä kerrallaan tässä nyt mennään.

Popa ja Hile, jolla loppui akku
Nilan suorituksen jälkeen pääsi Hile tutustumaan halliin ihan ensimmäistä kertaa. Se on kyllä harvinaisen rento tyyppi, ei paljon vieras, iso halli vieraine koirineen häirinny. Se teki käsitargettia, leikki vähän, pussaili kaikki ihmiset ja yritti yllyttää Popaa ja Nilaa leikkimään, kunnes hetken päästä nukahti. Siinä se nukkui keskellä lattiaa myös palkintojen jaon ajan!
Nila ja kp ruusuke sekä palkintokassi
Nilan bändäri-Hile vähän unisena
Kunniapalkitut siskokset Popa ja Nina


1 kommentti: