maanantai 14. marraskuuta 2011

Keittiötreeniä

Viikon videossa tällä kertaa noudon alkeita, tuolijumppaa ja vähän asentoja. Noutoa ollaan aiemmin tehty ainoastaan niillä kynsisaksilla, mutta nyt vihdoin muistin kaivaa tunnarikapulan kätköistä käyttöön. Ihan aluksi P tarjosi nenällä tökkimistä, mistä aavistuksen kapulaa liikuttamalla sain raottamaan suuta ja hieman tarttumaan pari kertaa. Tämän jälkeen pidettiin tauko ja loput onkin videolla, on se vaan näppärä tyttö :)
Tuolia ollaan naksuteltu kerran aiemmin ja siitäkin on jo aikaa, tällöin Pira tarjosi ainoastaan yhdellä tassulla läppäisyä. Nytkin aluksi tarjoaa vain yhtä tassua, mutta hienosti hoksasi tämänkin! Tuolilla olisi tarkoitus jatkaa soveltamista erilaisiin juttuihin, joilla kropan hahmottaminen helpottuu ja tarkentuu. Katsotaan, mihin tämä jalostuu.
Asennot alkavat olla pääpiirteittäin hallussa, nyt pitäisi kasvattaa aikaa ja alkaa lisätä liikettä mukaan pikkuhiljaa, mä jään niin helposti junnaamaan samaan. Pira tarvii haasteita! Tuo sen maahanmenon tarjoaminen on niin huvittavaa, läts maahan ja häntä heiluu -> saiskos tästäkin nakkia, vaikka mä tiiän ettet tätä nyt pyytänytkään? Sillon, kun tosissaan tehdään niin häntä ei heilu yhtään :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti