torstai 17. marraskuuta 2011

Takkiostoksilla

Pitkin syksyä on mielessä ollut sekä Nadille kevyempi autoilutakki nolla- ja pikkupakkaskeleille sekä Piralle täksi talveksi jotakin vaatetusta autoiluun ja mahdollisten paukkupakkasten varalle. Tällä viikolla huomasin, että Hööksillä on kaikki koiratarvikkeet -20% sunnuntaihin asti ja kun tänään oli muutenkin menoa Ylöjärvelle, hoidettiin sitten takkiasiat kuntoon samalla.

Tarkoitus oli ainakin Piralle ostaa jotakin edullista ja asiansa ajavaa, mitä ei tarvitsisi surkutella, vaikka pieneksi jäisikin. Lisäksi, jos malli, hinta ja laatu kohtaavat, myös Nadille se autoilutakki. Pikku-P pääsi sovittelemaan sopivaa vaatetusta ja nautti mannekiinin urastaan näin paljon:


Eli kammottavaa ja pienen pennun invalidisoivaa touhua ;) Onneksi kaupassa oli myös mukavia ihmisiä, jotka kovasti yrittivät pelastaa pennun julmalta ihmiseltä. Ihminen vaan ei suostunut pentua luovuttamaan ja väitti vieläpä, ettei takin sovitus nyt ihan niiiin vakavaa ole. Pira oli vielä kotonakin erimieltä:

Mutta nyt on takki, vähän täytyy edestä kaula-aukkoa kursia pienemmäksi, mutta muuten oikein sopivan oloinen tarkoitukseensa. Tytöt saivat lisäksi kumpikin oman fleece-loimen, joka näkyy Piralla kaupassa otetuissa kuvissa alla ja tässä vähän innokkaamman mallin päällä:
Kaikkiaan näistä kolmesta takista (ja yhdestä lelusta...) maksoin alle 40€, joten ajanevat asiansa ihan riittävästi :) Nyt saa talvi meidän puolesta tulla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti