sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Avoimet ovet ja keittiötokoa

Päivällä käytiin Piran kanssa läheisen ratsastuskeskuksen avoimien ovien päivässä. Piralla oli iiihanaa, paljon ihmisiä ja ihmeteltävää :) Päivän kohokohtana Pira käveli itse avoritilärappusia ylös, alaspäin oli sen verran hirvittävää, ettei ihan uskaltanut vaikka mieli teki. Nää rappuset on kyllä sellaiset, että niissä alkuun hirvitti ihan ihmisiäkin, joten tosi tyytyväinen olen jo siihen, että ihan itse meni niille kiipeilemään, vieläpä useampaan kertaan :) Nähtiin pari kivaa koiraa ja heppoja, joita Pira olisi halunnut lähemminkin tarkastella, mutta se jätettiin väliin. Ai niin ja hevosenkakkaa - ihanaa! Ja paljon lapsia, jotka oli taas niiiin ihania, että piti kylki edellä ryömiä luokse. Ehkä tärkeimpänä päästiin taas harjoittelemaan sitä, ettei ne ihan jokainen ihminen ihan oikeasti halua pientä kuraista koiraa luokseen, saati suoraan syliin ( tai suuhun asti...)

Illalla touhuiltiin kotona, mistä vähän videoo alla. Otin kynsisaksien nosteluakin videolle, mutta kamera oli ollut autossa ja liian kylmissään, minkä takia video oli ihan harmaa ja epätarkka :( Täytyy koittaa kuvata sitä uudelleen toisena päivänä. Huomatkaa arvovaltaisen raadin läsnäolo pöydällä ja virallinen musta valvoja vasemmalla ;)

Ai niin, Nadi aloitti keskiviikkona juoksun. Katsotaan tuleeko tähän liittyen lisää päivitettävää lähiviikkoina ;) Nyt Nappula keskittyy tarvitsemaan entistäkin enemmän läheisyyttä ja rakkautta. Taisi selvitä se keskiviikon maahanmenojen tavallistakin hitaampi hitailu ja pysähdysten seisahtumisetkin tässä, Nadi kun on aina ennen juoksua parhaimmillaan treenata, mutta juoksun alettua ei vois paljon vähempää kiinnostaa. Videollakin näkyy, kun Nappula kyttää vieressä ja lipoo huulia, jos vaikka sais namia vaan olemalla paikalla? (okei, sai se ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti