maanantai 28. marraskuuta 2011

Tuunausta

Ostin joku aika sitten tytöille uudet heijastin liivit ja vaikka Nadin liivi on kokoa M ja Piran S, ovat ne ärsyttävän samankokoisen näköiset. Jokainen lenkille lähtö alkoi heijastinliiviarpajaisilla ja ärsytys lisääntyi lisääntymistään. Eilen löysin kuitenkin pelastuksen tilanteeseen, liimalla varustettua heijastin kangasta, josta saa leikattua sopivan palan, suojamuovi pois ja paikalleen! Tyttöjen liivit saivat siis vähän lisäheijastusta ja meidän liivienpukuoperaatio helpotusta:

Askartelin liivien etuosaan nimikirjaimet, toiselle puolelle sydämen sisään ja toiselle puolelle pelkät kirjaimet. Nyt ei mene enää sekaisin! Niin ja tulihan niistä ihan söpöt :) Toivottavasti liima pitää ja nimikoinnit pysyvät matkassa myös ensimmäisen sateen jälkeen.
Viralliset tuunauksenvalvojatkin olivat paikalla:

Liivien omistajia kiinnosti ihan näin paljon:Asiaan saattaa vaikuttaa se, että tuunaus tapahtui heti lenkiltä ja treenailemasta kotiutumisen jälkeen ;-) Nadi on kyllä näyttänyt tuolta juoksun alusta asti, ulkona onneksi herää henkiin. Sisätiloissa tulee välillä enemmän mieleen ameeba tai vastaava, koira valuu pitkin lattioita kuin löysä p... Koskahan tän voi uskotella ittelleen ja tietoa odottaville olevan raskausoire..? ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti