tiistai 20. joulukuuta 2011

Peruuttelua vol 2.

Maanantaina purettiin aivojenkäyttöpatoutumia ;-) vähän treenailemalla. Ensin tehtiin ruutua, jossa paikkaa ajatus törppöjen väliin juoksemisesta vaikuttaa olevan selvillä. Koska naksusta Pira niin helposti (=nopeasti, nopeammin kuin minä ehdin ruudun luo edes sisällä...) tulee vastaan, kokeilin heittää namin ruutuun. Tämä tuntuukin auttavan, P jäi jo muutaman toiston jälkeen odottamaan namia suht paikalleen. Kuinkahan tämän toteuttaisi ulkona suuremmilla etäisyyksillä, joita pitäisi kohta jo ottaa mukaan?

Metallikapulan kanssa Pira on alkanut katsoa, koska olen painamaisillani naksua ja räkäisemään kapulan pois jo heti ajatuksesta. Nyt tehtiinkin muutama toisto niin, että ensin mun käsi oli piilossa ja sen jälkeen vielä niin, että peukalo liikkui ilman, että painoi vielä naksua. Jos kapula tipahti, ei palkkaa tullut. Ei tipahtanut montaa kertaa, lopuksi pystyi jo heiluttelemaan sormea ja P piti tiukemmin kiinni!

Pakittelua otettiin nyt toisen kerran. Liitin mukaan käskyksi pakki(a), katsotaan nyt millaiseksi käytössä lyhenee. Pakittelu on selvästi Pirasta kivaa, joten täytyy opettaa se käskyllä hallintaan, muuten saattaa lähteä pakki käsistä ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti