sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Näytelmiä ja Piralle lisää viikkoja, jo 21!

Kivan tuomarin takia ilmoitin Nadin ennakkosuunnitelmista huolimatta Voittaja -11 -näyttelyyn, jonne siis suunnistettiin jo aikaisin aamusta. Matkaseuraksi napattiin matkalta treenikaveri junnuaussiensa kanssa, kiva kun ei tarvinut yksin ajella :) Perillä oltiin ajoissa ja parkkiinkin päästiin suoraan ilman jonotamista. Odottelua olikin sitten luvassa kehänlaidalla, mustien arvostelu alkoi klo 9.30 ja Nadi oli kehässä n. klo 13.... Tuloksena Avo ERI, ei sijoituksia. Nadi on erittäin flegmaattinen, jos tuo ei ole kantava niin joku sitä vaivaa ;) Hakeutui rapsuteltavaksi, vahti  mua ja muita "Nadin ihmisiä" muilta koirilta ja esitteli lasittunutta katsettaan... Ruuhkat (joita oli tällä kertaa yllättävän vähän!), erilaiset alustat ja kaikki muu sujui taattuun Nappulan tapaan turhia hötkyilemättä. On se vaan niin <3 Arvostelukin oli hyvä:
Teeth complete in scissor. Medium size. Medium long head with dark eyes. Good ears. Good bone. Good back. Falling cross. Angulations front & back in balance. Good in movement & good tail.
Vähän shoppailtiin ja  hengailtiin ja aika hurahti hyvässä seurassa kuin huomaamatta :)


Kotiuduttuamme jatkoin heti "näyttelyhuumassa" ja ilmoitin Piran tammikuussa Lohjalle pentunäyttelyyn ;) Nyt täytyy varmaan vähän treenailla tuota hihnassa juoksemista ja seisomista, ettei ihan mene leikkimiseksi.

Pikku-Peelle tuli taas uusi viikkokin täyteen, nyt niitä on kasassa jo 21! Painoa on kertynyt 10,6 kg, eikä se näytä eikä tunnu taas tällä erää yhtään paksulta. Kai se vaan täytyy uskoa, että välillä tulee enemmän painoa ja vähemmän kokoa ja välillä toisin päin :) Pira sai tuliaisiksi ihanan uuden lelun ja autohäkkiin uuden pehmusteen, kyllä taas kelpaa. Viikkoposeeraus eiliseltä, luonnossa ei kyllä näytä noin takakorkealta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti