maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulun viettoa

Joulu sujui oikein lumisissa ja kauniissa merkeissä, tässä pari esimerkkiä Joulupäivältä:


Joo, vettä on satanut ja kuraa riittää. Tämän päivän myrsky vei sähköt aamupäiväksi, mutta muilta tuhoilta onneksi vältyttiin. Kahvitkin saatiin, kun pakattiin itsemme ja koirat autoon ja ajettiin sähkö luo :)

Koirien kanssa saatiin yhteiseksi joululahjaksi vihdoin ja viimein ( 5 vuoden odotuksen jälkeen...) valmistunut hyppyeste omaan pihaan! Jes, ilmeisesti hyvää kannattaa odottaa (tai uhkailu viimein tehosi ;) ). Lisäksi sain itse itselleni joululahjaksi tilaamani uuden treeniliivin ja -taskun viime viikolla, joten treenit jatkuu taas uudella innolla :)

Nadin lantio on alkanut leviämään, joten eiköhän sieltä ihan todella ole pikkuisia tulossa, jos siitä nyt enää mitään epäselvyyttä olikaan. Nadi on piristynyt, muutamana päivänä on ulkoilukin taas kiinnostanut ja on viitsinyt ihan leikkiä Piran kanssakin. Sisällä aika kuluu kyllä edelleen tiiviisti sohvalla ;)

Piralla on hampaat vaihtuneet ja ilmeisesti uudet hampaat kutiaa, kun niitä tekisi mieli testailla sohvaan, ruokapöydän jalkoihin ja milloin mihinkin... Luitakin on tarjolla, muttei niitä nyt ihan määrättömästi voi antaa, muuten on kohta koirat ummessa... Torstaina käytiin Piran kanssa eläinten joulurauhanjulistuksessa, paikalla oli paljon koiria, muutama hevonen, paljon paljon ihmisiä, musiikkia ja muuta härdelliä ja Piralla oli kivaa :) Häntä pystyssä tai heiluen taittui koko kulkue ja itse joulurauhanjulistuksen ajan P keskittyi etsimään painiseuraa ja rapsuttelijoita, molempia löytyi! Tänään käytiin porukalla viemässä pieni joulumuistaminen meidän tokokoutsille ja taas oli Piralla kivaa, kaverikoiria ja -ihmisiä :) Nadillakin kyllä oli, paljon rapsuttelijoita ja aussiepojatkin menetteli, mutta partikset oli tänään out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti