maanantai 12. joulukuuta 2011

Peruuttelua

Tuli sunnuntaina kuvattua toinenkin videon pätkä:
Opeteltiin uutena juttuna peruuttamista ja samalla vahingossa kumartamista. Hassu otus poimi kumartamisen, kun palkkasin namilla etujalkojen väliin ja P keksi napata namin kumartamalla. Nyt peruutellaan ja kumarretaan lopuksi ja kumarrellaan vähän muutenkin :-D Täytyy varmaan naksutella se omaksi jutuksi ja nimetä, niin saa liikkeen paremmin hallintaan.
Etutassit sujahtaa purkkiin jo melko hyvin, tässäkin tosin P on alkanut tarjoamaan purkin nostamista kun siitä joskus menin kehumaan. Hyvähän se on, että nouto vahvistuu, muttei sitä purkkia kannattaisi nostaa jos siellä seisoo ;-)
Metallikapula on taas selvästi mukavampi pitää, alkaa olla hampaat vaihtuneet kiinnipitokohdasta eikä ikenet ole enää nii kipeät. Varovaisesti näitä kuitenkin vielä, ettei vaan yhdistä kipua kapulaan.
Penkille nousu sujuu, joten nyt ollaan koitettu saada aikaiseksi liikettä. Olen naksutellut alkuun kaikesta liikkeestä etujalat penkillä sekä niin, että itse liikun ja naksuttelen, kun koira liikkuu mukana. Katsotaan, mitä tästä tulee :-D
Lopussa vielä peruuttelua osa 2, hyvin hoksasi idean :-) Niin ja se kumarrus ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti