sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Pakkolepoa :-/

Meillä on tämä loppuviikko mennyt koirien osalta lepäilyyn, kun allekirjoittanut on maannut kuumeisena sohvanpohjalla. Alkuviikko pyhitettiin ulkoilulle, onneksi, sillä torstai-illan lenkin jälkeen on ulkoilu rajoittunut lähinnä omaan pihaan ja takametsään. Nadi on nauttinut sohvailusta ja Pira purkanut energiaansa sitten sisällä erinnäisiin puuhasteluihin. Piran ehdoton lemppari on pyörittää sellaista narupallon tyyppistä vähän painavampaa vesilelua täysiä ympäri takajalat paikallaan ja päästää irti narusta, lentää meinaan hienosti pitkin taloa! Täytynee siirtää tämä lelu ihan pian vähän valvotumpaan (ulko)käyttöön, muuten ei ole kohta telkkaria eikä paljon muutakaan jäljellä, sen verran voimaa alkaa heitoissa olla.... Yritin ottaa tätä videolle, muttei oikein onnistunut, kun pyörremyrsky vaihtoi paikkaa sen verran vilkkaasti... Treenailut on jääneet todella vähiin tällä viikolla, mikä yhdessä loppuviikon huonon ulkoilun kanssa alkaa vähän näkyä. Toivottavasti huomenna jo päästäisiin vähän normaalimaan arkeen :) Mulla on tosin kaikki jouluhankinnat tekemättä, joten yksi ilta täytyy vielä varastaa koirilta shoppailulle, kun jäi nyt viikonloppuna kaikki suunniteltu tekemättä.

Piralla täyttyi tänään jo 23 viikkoa. Painoa on kertynyt 10,7 kg ja korkeutta erittäin tarkalla viivaseinään menetelmällä (ilman edes suoraakulmaa) jotakin 44 cm paikkeilla. Vertailun vuoksi mittasin Nadinkin, joka mitattiin virallisella mitalla ihan hiljattain noin 57 cm korkeaksi, mittaus nyt 58,5 cm, joten ei tää kovin tarkka tulos ole Pirallekaan ;-D Onpahan nyt jotakin osviittaa kuitenkin, kun alkoi näyttää Nappulan vieressä jo niin kovin isolta. Jalat on venyneet hurjasti ihan pienellä aikaa, samoin aikuisten karvaa tulee lisää ihan silmissä. Selänpäällä on ihan jo laineita, saa nähdä millainen turkiseläin tuosta vielä kehkeytyy ;-)

Nadi nauttii olostaan, kunhan ei vaan tarvisi tehdä muuta kuin syödä ja nukkua. Mieluiten sohvalla kainalossa jatkuvasti rapsutellen. Kuvittelen myös selän vähän levinneen ja takajalkojen välissä tuntuvan vatsassa pienen kohouman. Ilmettä sen sijaan en kuvittele, katse on lasittunut ja totaalisesti muissa maailmoissa. Resursseista täytyy olla tarkkana, Pira saa osakseen hyytäviä katseita ja ikenien venytyksiä jos erehtyy liian lähelle Nadin itselleen olettamia eväitä tai huomiota (jos N kuvittelee, ettei ihminen huomaa irvistelyä). Pöydät tarkastaa säännöllisesti ja meinaa varsinkin iltaisin olla nääntymäisillään ennen ruoka-aikaa, jolloin on pakko lennättää kissat pois keittiöstä, muuten ne varmasti syö Nadin eväät. Että joo, taitaa olla ultraus turhaa, eiköhän se tiine ole :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti