lauantai 10. joulukuuta 2011

Piran ensiesiintyminen

Nyt on Piran missiura korkattu, tosin paljon muuta kuin verinen loppu ei jäänyt kerrottavaa ;) Verinen siksi, että sisaruksia oli paikalla kaikkiaan neljä, joilla kaikilla vaihtuu parhaillaan hampaat. Painin lomassa siis lenteli ainakin kolme tai neljä kulmahammasta ja luultavasti muutama muukin, minkä seurauksena valkoiset osat koirista olivat enemmän ja vähemmän verisiä ;-D

Oltiin Koirakoutsin mach showssa, missä oli kivasti pennuille varattu aamupäivä ja aikuiset aloittivat iltapäivällä. Me oltiin paikalla jo ajoissa, heti ilmoittautumisen alettua aamulla. Hyvin ehdittiin ihmetellä ympäristöä, tosin Piraa ei kyllä ihmetyttänyt, ennemmin ihastutti kaikki mahdolliset leikkikaverit ja rapsuttajat ja herkkujen syöttäjät. Neiti oli oma rakastettava itsensä ja yritti tehdä lisäreikiä yhden ja toisen kasvoihin... Kehässä P antoi hyvin käsitellä ja tuomari kehuikin oikein luottavaiseksi pennuksi :) Seisomiseen ei sitten maltti ihan riittänyt, matossa oli niin paljon ruuan muruja ja hajuja ja seisomisen sekaan piti vielä ehdotella istumista ja maahanmenoakin. Juoksu sujui yllättävän hyvin ottaen huomioon, ettei sit oltu edes kokeiltu aiemmin. Kotiin viemisinä sininen nauha ja paljon uusia kokemuksia. Jos sitä tammikuun pentunäyttelyyn jo vähän treenaisi näitäkin juttuja...? Ehkä on kuitenkin parempi olla lupaamatta, keksitään kuitenkin sata kivempaa treenattavaa juttua näyttelyjuttuja ennen ;) Oli oikein mukava aamupäivä, kiva nähdä sisaruksia! Tammikuussa sitten viimeistään uusiksi :)

Kotimatkan Pira nukkui niin sikeästi, ettei edes päätään nostanut, kun käytiin ensin syömässä ja sitten vielä ruokakaupassakin. Kotipihassa jouduin melkein herättelemään, mutta sitten olikin jo akut ladattu ja hyvä niin, sillä saatiin vielä lenkkiseuraa Lotasta emäntineen. Meinasin ensin jättää pennun kotiin, mutta sinnikkäästi tuo isojen mukana paineli pitkin peltoa! Nadilla ja Lotalla oli pääsääntöisesti kivaa, tosin pariin otteeseen Nadin piti päteä ja rähistä turhista, taitaa hormoonit vähän sekoittaa päätä... Nyt on rauha talossa ja tyytyväisiä koiranraatoja pitkin nurkkia ;)

Ai niin, tänään tuli Piralle 5kk täyteen! Huomenna täyttyy jo 22 viikkoa. Painoa tänään 10,4 kg (?). Kuinkahan oikeita nää mun kotipunnitukset onkaan... Ehkä ne jotain kuvaa antaa kuitenkin :-D Viikkokuva tiistailta, katsotaan jos huomenna saisi tuoreempaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti