lauantai 7. tammikuuta 2012

Pentunäyttely

Piran kanssa suunnattiin aamusta liikenteeseen, ensin pienen lenkin kautta kyytiin Penni & Heidi ja Nuuti & Maija ja sitten auton nokka kohti Lohjaa. Bortsuja oli ilmoitettu 6, mutta Rockyn parannellessa tassua, oli meidän lisäksemme paikalla vain kaksi pentua. Tuomarina oli Tarja Löfman.
Ennen kehää sisarukset viettivät aikaa näin:
Pira ja Penni

Siskokset

Pira ja Nuuti
Pienen rauhoittaumistuokion jälkeen oli ensin urosten vuoro. Nuuti oli ainoa uros pikkupentu ja samalla ensimmäinen bortsu. Esiintyminen sujui pienessä kehässä hienosti, vaikkei KP:tä tällä kertaa hellinnytkään.
Nuuti
Nartuissa pikkupennuissa oli Piran ja Pennin lisäksi yksi pentu. Siskokset esiintyivät (Pira jopa yllättävän ;) ) edukseen, mutta tällä kertaa tuloksena Penni 2. ja Pira 3.
Penni

Pira
Piran arvostelu:
6 kk vanha kovin hentoluustoinen narttu, selvä sukupuolileima, hyvä purenta, pää kaipaa kauttaaltaan volyymiä lisää, liikkuu kovin lyhyellä askeleella ja voimattomasti takaa, iloinen käytös

Ennen kotiinlähtöä käytiin viereisessä metsässä vähän purkamassa paineita. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, eikä siskostenkaan tarvinut kuin vähän äristä toisilleen!
Nuuti ja Pira

Penni ja Pira

Hyökkäys!!


Päätön Penni ;)


Nuutia jo vähän kyllästytti "tyttöjen jutut"

Niitä tyttöjen juttuja....
Kiitos Heidi ja Maija kivasta päivästä, helmikuussa sitten uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti