lauantai 8. lokakuuta 2011

Halipulakoirat :)

Keskiviikkona tytöt pääsivät hieman edustamaan, kun meidän yhdistykseltä oli pyydetty eläintenviikon tapahtumaan rapsuteltavia koiria paikalle. No mehän mentiin, alkuperäisenä suunnitelmana oli olla ensin toisen kanssa ja vaihtaa toinen jossain vaiheessa, mutta kun sain äidin lähtemään mukaan apukäsiksi, saivat tytöt olla kumpikin koko ajan paikalla.

Kaikilla oli kivaa; paljon eri ikäisiä ja näköisiä rapsuttelijoita, koiria, hevosia, alpakoita, kuulutuksia, telttoja, oikein markkinameininkiä :D Nadia nyt ei ole koskaan tuollaiset tilanteet mitenkään haitanneet ja Pira vaikuttaa myöskin hyvin reippaalta, häntä pystyssä tutkailtiin paikkoja ja pussailtiin kaikki rapsuttelijat. Paikalla oli oikein mukavasti väkeä, joten tunnissa sai kotiin viemisiksi kaikesta sosialisoinnista oikein väsähtäneet koirat :) Olen niiiin ylpeä hienoista tyttösistä!

Tänään oltiin treffaamassa Piran pentuesisaruksia, kuvia ja vähän päivitystä siitä luvassa erikseen :) Muuten ollaan elelty tämä viikko hiljaiseloa, kun Piralla on ollut vähän maha sekaisin ja sen takia veto pois. Eilen oli kyllä jo ihan oma itsensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti