maanantai 31. lokakuuta 2011

28 kg koiraa

eli Pira 16 viikkoisrokotuksilla ja kumpikin koira vaa'alla. Nadille vaaka näytti 19,2 kg, mikä on hyvä ja oikein sopiva. Arvelinkin painon olevan noin 19 kiloa, hyvin siis tunnen koirani :) Piralle on kertynyt painoa 8,8 kg, ihan sopivasti sekin!

Pirasta ensin oli kivaa, kun pääsi vähän peuhaamaan yhden 1 v. neitikoiran kanssa ja tehtiin vähän maahanmenoja ja istumisia odotushuoneessa. Tämän jälkeen odottaminen oli tylsääää.... Piti vinkua ja vonkua ja kokeilla, jos hoitajat tai muut odottelijat edes vähän juttelis kun oikein kovasti tuijottaa ja heiluttaa häntää.

Onneksi odottaminen palkittiin ja pääsi kuin pääsikin rokotettavaksi = pussailemaan lääkärisedän niin, ettei meinannut tulla sydämen kuuntelustakaan mitään. On kuulemma niiiiin hurmaava pentu ja onhan se, en kiellä :) Silmää muisti ell ihastella taasen, virallisesti voi sanoa koiralla olevan pilkettä silmäkulmassa ;)

Pikku-P on myös julkkis, virallinen 16 vkoa kuva, kieli poskella ja kuolaa päässä ;) Loput kuvat eilisestä Show HAU! mach showsta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti