sunnuntai 30. lokakuuta 2011

16 viikkoinen mätsärituristi ja treenailija

Tänään tuli Piralle jo 16 viikkoa ikää! Jalat venyy venymistään ja yläetuhampaista on kaksi tipahtanut matkalle ja jäljelle jääneet onnettoman pieniä. Ikeniä selvästi myös kutittaa kovasti, joten luita on oltava jatkuvasti tarjolla tai muuten hampaissa on milloin mitäkin. Punnitseminen jätettiin tällä kertaa huomiselle, jos vaikka saataisiin rokotuksilla punnittuakin :)

Tänään oli mätsäri päivä. Olin lupautunut töihin kehäsihteeriksi, joten Nadin kehään vieminen jäi pelkäksi ajatukseksi. Näin ollen J sai heti aamusta kysymyksen; otanko molemmat koirat mukaan vai vaan toisen ja jos, niin kumman? Jostain syystä vastaus oli yhtään miettimättä, että otat pennun mukaas ja jätät Nadin kotiin seuraksi...? Väittää, että Piran kanssa oleminen käy työstä, en kyllä ymmärrä yhtään mistä se puhuu ;) Pira siis pääsi talkoilijaksi mukaan, mikä olikin pikku-P:stä ihan parasta! Paljon koiria, ihmisiä ja makkaraa, pennun taivas :) Pira pääsi ensin hengailemaan ennen kehien alkua ja autoon nukkumaan siksi aikaa, kun itse pyöritin ensin lapsi-koira kehän ja perään isot pennut. Kehien jälkeen Pira pääsi takaisin katselemaan ja ai miten iiiihaaanaaaa kaikki taas olikaan! Pentua ei tippaakaan haitannut, että pari kertaa jätin sen treenikaverille ja lähdin itse toimittamaan jotakin juoksevaa juttua, P oli oikein tyytyväisenä ihan kenen kanssa tahansa :D Ja pummasi makkaraa, paljon. Ja pussaili ehkä sataa ihmistä, paljon. Ja moikkasi vaikka kuinka montaa koiraa ja pettyi varmasti ainakin tuplasti, kun ei päässytkään moikkaamaan... Pira myös auttoi ansiokkaasti kehien purkamisessa ollen jaloissa ja tiellä ;D Onneksi löytyi vielä vähän makkaraa, niin pentukin keskittyi pummaamiseen ja saatiin tavarat kasaan. Autossa tuli uni, joka jatkui vielä kotona, kun ensin oli tankattu ruokaa ensin.

Lauantaina vähän treenailtiin ja saatiin jotain videollekin. Ensin ollaan ihan uudessa paikassa, minne kuuluu tien ja asutuksen äänet, mikä selvästi vähän häiritsi ensin. Videollakin näkyy pari kohtaa, kun P selvästi jää kuuntelemaan jotain ihan muuta. Toinen osa kuvattu kotona. Mulla oli pieniä vaikeuksia kameran kanssa ja videolle jäi tallentumatta ihan todella hienoja stoppeja ja vähän muutakin, kun en ollut merkannut kuvattavaa aluetta mitenkään, eikä sitten tullut mieleenkään katsoa, että olisi ollut edes suunnilleen linssin edessä... No, tässä nyt seuraamisvoittoista videota;


Ai niin, marras-joulukuun vaihteessa tämän päivän mätsäristä tulee kooste TV5:n Show Hau! ohjelmassa, saatan tai saatetaan siellä vilahtaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti