torstai 17. toukokuuta 2012

Torstain pennuntuoksuiset tokot

Voi ihanuus, tämmöinen oli häiriköimässä meidän treenejä tänään:Onko tällaisia luvallista tuoda ihmisten ilmoille, mitä häh?? Melkoisen syötävä pikkuotus <3 Onneks pikku-Tatun kasvua ja kehitystä päässee seurailemaan jatkossakin melko tiiviisti :)

Jaa niin, treenattiin me kans vähän...

Alkuun luoksepäästävyys ja paikalla makuu, luoksepäästävyys ok. Palkkaa enää pariin otteeseen odotellessa, alkaa pikkuhiljaa sujua. Piraa vaan tarvii muistuttaa muutamaan kertaan uudella 'istu' ja 'sivu' käskyllä, ettei unohda mitä oli tekemässä. Just tällaisia odotteluharjoituksia me tarvitaan! Paikallamakuukin tänään ok, aika hankala tilanne, kun kolme alottelevaa koiraa samassa rivissä ja kaikkia käytiin vuorotellen palkkaamassa. Kerran herpaantui ja nousi seisomaan, palautin ja pysyi lopun hyvin. Tätäkin vaan tarvii päästä tekemään porukassa, ei oo helppoo...

Ensimmäisellä kierroksella seuraaminen ja jäävistä maahan ja seisominen seassa. Seuraaminen hyvää, kun ensin ärähdin kunnolla, kun meinasi karata sivulta ruutuun. Ravistettava ennen käyttöä? No ei, pieniä kasvukipuja vaan :) Meni maahankin ensimmäisellä käskyllä, mutta minä pöllö menin katsomaan taakseni, mistä Pira luuli tehneensä väärin ja hipsi perään... Uusinnalla hyvin! Muistin palkata namilla, maasta suoraan mukaan seuraamiseen ja hetken päästä seisominen, minkä myös teki heti oikein ja hyvin! Taitava pikku-Pippis <3

Hypylle otin hihnan irti jo kauempana ja seurautin lähtöpaikalle. Yritti karata, ärjäisin takaisin. Hypyllä toisteltiin hyvä tovi taas litaniaa 'Onko ohjaaja valmis?' - 'Valmis!' - 'Käsky' - Onko.... kunnes P ei nykinyt vaan kuunteli. Ehkä neljännen kyselyn jälkeen yllätin 'Hyppy' - Top - liike loppuun ilman perusasentoa ja vapautus leluun -> itse suoritus tosi hyvä. Kuuntelutreeniä siis vaan lisää ja lisää :)

Luoksetulo olikin hankala, ensin piti jäädä istumaan Ruudun merkille! ja vielä rintamasuunta väärään suuntaan. Jouduin ottamaan melko tiukasti sivulle, mutta jäi ja pysyi kuitenkin hyvin. Tuli myös alkumatkan hyvin laukalla luokse, mutta sivulle tulo ei onnistunut ollenkaan, kun jumittui autosta kentälle ilmestynyttä pentua tuijottamaan. Otettiin lyhyellä matkalla uudelleen, ei meinannut vieläkään onnistua... Kolmannella autoin sivulle, mikä oli ihan ok suoritus. Pentu jotenkin totaalisesti katkaisi Piran ajatuksen, eikä meinannut saada takaisin kiinni millään.

Viimeisenä vielä nouto. Ensimmäisestä tuli tosi vaikea, kun kapula hukkuin nurmikkoon ja Pira joutui etsimään pitkän aikaa. Löytyi se sieltä sitten, mutta palautus oli huono. Korjasin sivulle uudella käskyllä ja palkkasin namilla. Uusinta Lyhyemmällä ja helpommalla heitolla, tämä muutenkin parempi. Tiputti kyllä taas raville ennen luovutusta ja jouduin korjaamaan sivulle paremmin, mutta muuten yhdellä käskyllä ja paremmalla ajatuksella. Viimeisenä vielä vauhtinouto niin, että vapautin noutoon kun kapula oli melkein vielä liikkeessä ja vapautin palautuksen, kun tuli vielä lujaa laukkaa.

Varsinaisten treenien jälkeen jäätiin vielä hengailemaan ja juoruamaan ja Piran kerjätessä lisää tekemistä, kierrätin muutaman kerran tuolin ympäri. Ensin pari suoraa, joista lelu, tämän jälkeen pari erittäin hienoa stoppia lukkojarrutuksella ja sanallisella käskyllä ja loppuun vielä pari suoraa lelulle. Kotimatkalla pysähdyttiin vielä vähän uimaan:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti