tiistai 1. toukokuuta 2012

Vapun viettoa

Vappuaatto sujui suht rauhallisissa merkeissä, oltiin Piran kanssa ensin agitreeneissä harjoittelemassa niistoja, jotka ei sujuneet oikein mitenkään :D Ilmeisesti oli sen verran hankalat treenit, että "jäähdyttely"lenkillä lähti vähän mopo käsistä, Pira rallatti reilut puolituntia suolammessa ja hiekkakuopalla sellaista kyytiä, että heikompia hirvitti :D Nadikin tuli aina välillä mun viereen hengailemaan ja ihmettelemään, että mikäs ton ipanan nyt tuli ;)

Koska takana on aikas paljon kaikenlaista treeniä, oli tänään vuorossa ainoastaan riehakasta vapunviettoa. Aamupäivällä lähdettiin koirien kanssa kävelemään ensin porukoille, mistä otettiin äiti ja Wilma mukaan ja jatkettiin kohti keskustan Vappuhumua. Meillä järjestetään vuosittain Vapunpäivänä Ankanuiton SM-kisat, joita mekin suunnattiin katsomaan. Koska sää oli hyvä, oli väkeä paikalla todella paljon! Muutama kuvakin napattiin;

Wilm paistattelee päivää

Nadilla ja Piralla riitti nähtävää :)


Onni on oma keppi ;)

Vähän ihmispaljoutta

Ankkoja ankkoja ankkoja!
Koirilla riitti ihmeteltävää, ihmisiä oli liikenteessä todella paljon ja seassa muutama rapsuttelijakin :D Oon vaan niiiin onnellinen noista tytöistä, niiden kanssa voi mennä minne vaan <3 Kaupungilta käveltiin vielä porukoille pikkusiskon synttärikahveille. Kotiin pummattiin kyyti iskältä, oli sen verran väsyneitä koiria. Ilta"lenkiltä" piti vielä napata pari kuvaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti