sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Jälkikäteen päivitystä ;)

Viikko sitten oli sunnuntaina keväinen +5 astetta ja aurinko, ei voisi paljon enempää toivoa :) Ulkoilumaratooni alkoi treenailujen merkeissä.

Ensin Pira teki vähän seuraamista, noutojuttuja, ruutua ja leikki. Seuraamista on tehty liian vähän, alku oli kankeaa ja P lähti helposti edistämään / kaartamaan lelun kyttäykseen. Jostain syystä kotipiha on Piralle kaikkein vaikein paikka keskittyä, joten palkka on oltava näkyvillä. Muuten kontakti tipahtaa alussa ja keskittyminen herpaantuu todella helposti. Saatiin kuitenkin ihan ok pätkiä, jotain jäi videollekin. Yksin kuvaaminen on vaan melko hankalaa, mä onnistun aina tekeen ne parhaat toistot kuva-alueen ulkopuolella... Puukapula on tällä hetkellä hankala. P ottaa mielellään kiinni toisesta päädystä ja pitää kiinni muutenkin huonosti. Oli tarkoitus tehdä vauhtitarttumisia, mutta suunnitelma muuttui pito- ja kantoharjoituksiksi, kun tosiaan tarttumiset oli kaikki huonoja. Ote paraneekin heti, kun P ottaa kapulan mun kädestä. Jostain syystä maasta nostaa huonosti. Oon kyllä miettinyt, ettei tuo kapula ehkä ole se paras mahdollinen, kun laippojen ja suuosan ero on pieni, samoin kapulan maavara. Täytyy varmaan hommata erilainen kapula, että saisi paremmin onnistumisia. Ruutu oli vähän unohduksissa, mutta löytyi se sieltä kuitenkin. Lähtis nyt noi lumet, niin pääsis kunnolla treenaamaan!
Nadi touhuili vähän tasapainotemppuja. Takajaloilla seisominen oli Nappulasta kivaa, se ihan tarjosi sitä mulle! Nadistakin on vähän videoo, vielä kun sen joku editoisi loppuun.. Lisäilen myöhemmin :)


Treenien jälkeen käytiin kahlaamassa metsään polkua ja räpsittiin pari kevätkuvaa matkalla:

Onkohan mun koirissa joku vika, kun ne ei meinaa pysyä enää kumpikaan jaloillaan ;)Nadista vähän lähtee karvaa...

Maata näkyvissä!!!
 Hetki vedettiin henkeä sisällä, ennen kuin saatiin lenkkiseuraa ja paineltiin takaisin metsään jatkamaan polun kahlaamista. Nyt on jo ihan hyvän mittainen pätkä tallattuna, täytyy ensi viikolla jatkaa projektia :) Lenkin jälkeen otettiin vielä Piran kanssa pieni uusinta treeni, seuraamista ja kapulanpitoa. Nyt kumpikin oikein hyvin, seuraaminen jo paljon parempaa kuin aiemmin päivällä! Kapulakin meni suuhun ihan oikeasta kohdasta ja ote tiivistyi niin, ettei kapula lähtenytkään pois pelkällä tennispallolla :D P kävi kyllä pallon luona, mutta totesi, että tää kapula on tiellä ;) Narulelulla leuat aukesivat sen verran, että kapula vaihtui leluun. Lisää näitä ja sisällä naksutellen oikeasta kohdasta maastanostoja, niin eiköhän se siitä :) Ohjelmassa noutoinnon nostatusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti