sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Paimennusta, terveystuloksia ja näytelmiä

Hieman laahaa päivitykset perässä, mutta tiivistetysti jotakin tilanne katsausta meidän touhuihin.

Helatorstaina käytiin paimentamassa Somerolla, paikalla Piran lisäksi myös Penni, Riepu ja Nova. Selvästi jotakin ajatusta on asiasta, mutta eihän sitä näin kahden kerran perusteella kauheasti vielä voi sanoa mitään. Kovasti tekisi mieli päästä pian taas uudelleen kokeilemaan :) Kuvia saattaa seurata vielä perässä, hieman laahaa niidenkin käsittely nyt jälkijunassa...

Paimentamisen lisäksi Pira on ehtinyt käydä silmä- ja polvitarkissa, molemmat todettiin terveiksi! Nyt siis virallisesti silmät myös aikuisena terveet ja polvet palpoitu 0/0, hyvältä näyttää terveyden osalta edelleen! Hierojalla piipahdettiin myös toistamiseen, viime kerralla kun löytyi melkoiset jumit niskasta ja oikeasta lonkasta. Nyt näytti sen osaltakin jo paljon paremmalta, neiti veteli sikeitä lähes koko käsittelyn ajan eikä mitään hälyyttävää enää löytynyt, viime kertaiset selittynee siis jollakin törmäilyllä. Myös Nadi hierottiin eikä sieltäkään löytynyt mitään hälyyttävää, selkäkin oli pysynyt ihan hyvänä :) Kummankin osalta saadaan siis jatkaa touhuja normaaliin tapaan, katsellaan taas reilun kuukauden päästä missä mennään.

Tänään Pira pyörähti "pakollisessa" näyttelyssä yli 15 kk vanhana, tuloksena NUO EH2 ihan kivalla arvostelulla:

Mittasuhteiltaan tyypillinen narttu. Hieman löysä saksipurenta. Alaleuka saisi olla voimakkaampi. Vielä pyöreä kallo-osa. Riittävät kulmaukset edessä ja takana. Vielä kevyt rintakehä. Liikkuu halutessaan riittävällä askelpituudella, löysästi edestä.

Nyt voidaan keskittyä sitten rauhassa tokoiluun ja aksailuun, ei tarvitse näyttelyistä enää stressata :)

Jokainen pieni bc tarvitsee tietysti palkaksi uuden lelun, niin Pirakin. Koko näyttely muuttui hetkessä kiinnostavammaksi, kun vähän treenattiin kehän jälkeen ja palkaksi sai uuden iiiihanan sydän lelun!


Menomatkalla Pira valitsi matkustuspaikaksi Pennin häkin päällisen, ei kelvannut yksin auton perässä kökkiminen neidile ;) Penni näytelmöi hienosti tulokseksi Nuo ERI1 SA! Kiitos Heidi seurasta :)


Treenattu ollaan suht ahkerasti, katsotaan onko treeni tuottanut tulosta kun viikon kuluttua on edessä AVO korkkaus tokossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti