keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Teoriassa aikuinen!

Blogin päivitys laahaa auttamatta perässä, kun tammikuussa alkaneet opinnot ja maaliskuun lopussa syntynyt vauva pitävät tietokoneajan tarkoin rajattuna. Yritetään nyt kuitenkin edes vähän!

Hile täytti huhtikuun 13. jo kaksi vuotta! Toisaalta aika menee niin nopeasti, toisaalta on edelleen vaikea uskoa, että se alkaisi nyt olla aikuinen. Hile on edelleen hyvin persoonallinen koira, joka ei todellakaan lakki kourassa odottele, mitä saisi seuraavaksi tehdä. Ehei, sillä on ihan omat projektinsa ja yhteistyötä voidaan harkita, mikäli palkka, ympäristö ja tarjotut tehtävät sattuvat olemaan mieleisiä. Se koheltaa ja rymistelee niin, että osteopaatilla ja hierojalla riittää sen kanssa töitä.


Hile on maailman rakastettavin kainalokoira, joka haluaa nukkua sohvan selkänojalla tai sylissä ja joka rakastaa vauvaa aivan valtavasti. Hile ei vaan ymmärrä, miksei tuo 2kk ikäinen ihminen vieläkään osaa rapsuttaa? Se on myös meidän koirista se, jota on vähiten haitannut ajoittainen vähäisempi liikunta tai kevään pidempi treenitauko. Se makaa selällään koivet ojossa jossain ja on toki heti valmis matkaan kun lähdetään, muttei kyllä paljon aktiviteettien perään kysele.

Hile pyörähti huhtikuun lopussa virallisissa kuvissa oikein hienoin tuloksin, kaikki näytti olevan kunnossa! Lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä VA0, SP0 ja LTV0 sekä olat incoccin lausumana terveet. Luuston puolesta siis kaikki hyvin onneksi, eikä muitakaan terveyshuolia ole ilmennyt jos nyt ei lasketa sitä, että se tipahtelee, koheltaa ja sutii itsensä säännöllisesti aivan solmuun. Toki tämä ei sitä itseään haittaa, mitäs pienistä!

Kevättalvella ehdittiin saada rally-toko siihen malliin, että suunnittelin jo alokasluokkaan ilmoittautumista, mutta koronapandemia ja vauvan syntymä ovat nyt siirtäneet nämä suunnitelmat syksyyn. Hile tarvitsee taas paljon varmuutta työskennellä muiden lähellä ja muistaa, että oltiin kaksin hommissa. Nosework epiksiin oltiin menossa, mutta korona peruutti nekin. Nyt ollaan pikkuhiljaa palailemassa treenien pariin, ollaan kertaalleen käyty rallattelemassa ja kertaalleen muisteltu, mitä agilityesteiden kanssa pitikään tehdä. Hilellä on ollut hauskaa, eiköhän me tästä taas pikkuhiljaa aktivoiduta kesää kohti. Eilen käytiin vaihteeksi aukomassa kropan jumit, joten nyt otetaan muutama päivä kevyesti ja jatketaan sitten harjoituksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti