keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Keskiviikkoaksaa vol 2

Tänään oli vuorossa Piran toiset viralliset agilitytreenit. Edelleen meillä oli hauskaa, ehkä vielä hauskempaa kuin ekalla kerralla :)

Uutena esteenä otettiin tänään puomi, jota kokeiltiin vuoron perään viereisellä tyhjällä kentällä. Piraa ensimmäisellä kerralla aavistuksen jännitti, mutta parilla namilla kipitti reippaasti loppuun asti, eikä seuraavat kerrat enää jännittäneet yhtään. Vauhti vaan kiihtyi kerta kerralta :D Hienosti kuitenkin tarjoaa pysähdystä loppuun.

Muuten harjoiteltiin pieniä ohjauskuvioita kaarella olevilla esteillä ja putkella sekä yksittäisiä esteitä. P jää vähän jumiin leluun jos se on kädessä ja unohtaa katsoa eteensä, mutta keskittyessään tekee kyllä hyvin. Parhaimmillaan kaksi hyppyä kaarevalla linjalla ja siitä putken kautta palkka mun olessa sisäkaarteessa ei ihan lähellä esteitä.

Yksittäisistä esteistä pussi tuottaa eniten tekemistä, mutta namien perässä päästiin tästäkin läpi muutama kerta. Pira ei oikein tajua vielä, mikä tässä on ideana. Toistojahan on takana jo ehkä yhteensä 8 kpl ;)

Toisena uutena juttuna kokeiltiin lopuksi keinua avustettuna ja matalana. Pira ei huomannut siinä mitään ihmeellistä, vaan tarjosi loppuun kontaktia vaikka keinu oli jo nousemassa ylöspäin. Tuli siis samalla tehtyä vahingossa ensimmäiset paukuttelutreenit ;) Jos jo ensi viikolla se kosketusalustakin olisi taskussa eikä jossain autossa/kotona/missä lie...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti