lauantai 25. helmikuuta 2012

Piran pentunäyttely ja Nadin treffit :)

Aamulla suunnattiin Piran kanssa toistamiseen Lohjalle pentunäyttelyyn. Tälläkin kertaa saatiin matkaseuraksi Heidi ja Penni-sisko. Matkalla ajelluista pikku mutkista huolimatta perillä oltiin ajoissa ja kehien ollessa vielä hieman myöhässä arvioidusta, pääsivät siskokset autoon odottelemaan. Kehässä Pira käyttäytyi odotetusti, seisominen namien kyllästämällä matolla on aaaaivan liiian vaikeaa, tätä täytyisi todella harjoitella jos haluaisi sen onnistuvan kunnolla. Aluksi seisominen sujui, mutta matosta löytyneet namin palat vetivät tehokkaasti nenän maahan, eikä se sieltä oikein meinannut nousta. Juokseminen onnistui ihan ok ja tuomarin käsiteltävänä P oli rentona. Sijoitus oli narttujen 3. (jätetään mainitsematta, että narttuja oli se 3 ;) ) Penni sijoittui narttujen 2. saaden kp:n, Onnittelut vielä :)

Tässä Piran arvostelu, tuomarina Jaana Hartus:
Erittäin hyvän tyyppinen, mittasuhteiltaan oikea nuori narttu, jolla riittävä luusto ja oikea rungon muoto. Hieman kevytpiirteinen pää. Toisessa silmässä pigmenttiä puuttuu. Hyvä ylälinja. Toivoisin hieman enemmän kulmauksia eteen ja taakse, samoin pidemmän askelmitan. Kantaa häntänsä turhan korkealla liikkeessä.

Hienosta käytöksestä Pira sai palkaksi uuden narupallon ja pannan ;) Kotimatkalla autossa oli mukavan rauhallisia matkalaisia ja akut tulikin ainakin Piran osalta ladattua oikein riittävästi, kotona riitti taas virtaa.

Illaksi oli sovittuna vielä treffit toisen Heidin ja Marneuksen kanssa, lähinnä Nadia ajatellen, mutta toki Pirakin mukaan lähti. Nadilla ja Marneuksella olikin jälleen hurjan hauskaa, Marneus flirttaili minkä ehti ja Nadi huiputti nuortamiestä oikein kunnolla.... Piraa suututti suunnattomasti, kun aikuiset leikkivät keskenään. Se ärisi, murisi ja "hyökki" Nadin kimppuun, kiilaili isojen väliin ja mitä kaikkea muuta sitä nyt pieni koira voikaan keksiä saadakseen huomiota. Vaan eipäs toiminut, oikein kasvattavaa ipanalle! Lopulta annoin sille kyllä lelun, niin sai riehua sen kanssa ja kuvitella, että isot juoksivat sen perässä eivätkä keskenään ;)

1 kommentti:

  1. Eipä ollut vaikea nähdä mikä Marneuksella oli mielessä :D Oli pikku-ukko taas ihan väsynyt painien jälkeen.

    VastaaPoista